Apple TV+:n käyttörajoitukset verkossa

Jos lapsi katsoo Apple TV+:aa verkossa, voit rajoittaa hänen katsottavissaan olevia TV-ohjelmia ja elokuvia määrittämällä käyttörajoituksia.

Kun kirjaudut sisään osoitteessa tv.apple.com ensimmäistä kertaa, sinua saatetaan pyytää lisäämään tai vahvistamaan luottokortti. Tällä varmistetaan, että tilinhaltija on valtuuttanut katsomisen verkossa. Tämän jälkeen voit asettaa rajoituksia sisällölle ikärajan perusteella.

1. Siirry osoitteeseen tv.apple.com ja kirjaudu sisään tilillä, jota haluat rajoittaa.
  2. Aseta osoitin tilikuvakkeen kohdalle oikeassa yläkulmassa ja klikkaa sitten Tiliasetukset.
  3. Siirry Käyttörajoitukset-osioon, klikkaa valikkoa ja aseta sitten TV-ohjelmien ja elokuvien käyttörajoitukset.
  4. Luo nelimerkkinen pääsykoodi.
  5. Anna palautussähköpostiosoite, jota käytetään, jos unohdat tämän pääsykoodin.
  6. Ota sisältörajoitukset käyttöön napauttamalla liukusäädintä. Valitse sitten haluamasi ikäluokitus TV-ohjelmille ja elokuville

Kun kirjaudut seuraavan kerran sisään verkossa osoitteessa tv.apple.com Apple TV+ muistaa käyttörajoitusasetuksesi kaikilla selaimilla. Käyttörajoituksilla osoitteessa tv.apple.com määritetyt sisältörajoitukset eivät ole voimassa Apple TV+:ssa iPhonen, iPadin, iPod touchin, Apple TV:n, Macin tai älytelevision Apple TV -apissa tai muissa suoratoistolaitteissa.