Valitse AirPods Pro -tulppien oikea koko parhaan äänenlaadun takaamiseksi

AirPods Pron mukana toimitetaan pienet, keskikokoiset ja suuret silikonitulpat. Kun käytät korviisi parhaiten istuvia tulppia, saat parhaan äänenlaadun sekä taustamelun vaimennuksen.

Valitse oikeankokoiset tulpat

Tulppien pitäisi eristää korvakäytäväsi hyvin. Kun tulpat istuvat oikein, taustamelun vaimennus toimii paremmin ja musiikin bassot ovat täyteläisempiä.

AirPods Pro -kuulokkeiden mukana toimitetaan kolmet erikokoiset tulpat. Keskikokoiset tulpat ovat valmiiksi kiinnitettyinä, kun taas pienet ja suuret tulpat sisältyvät tuotepakkaukseen.

Kokeile asettaa keskikokoiset AirPods-tuplat korviisi siten, että AirPodsit istuvat hyvin ja tukevasti. Jos et saa hyvää eristystä, kokeile säätää AirPodia tai vaihtaa suurempaan tulppaan. Jos tulppa tuntuu liian suurelta korvassasi tai epämiellyttävältä, kokeile pienempää tulppaa.

Jos et ole varma istuvuudesta, kokeile korvasovitinten testausta.

Kokeile sovitintestausta, jos et ole varma, käytätkö korvillesi parhaiten sopivia tulppia. Valitse tulpat, jotka istuvat mukavasti ja tarjoavat hyvän eristyksen.

1. Aseta AirPods Pro -kuulokkeet korviisi ja valitse iOS-laitteessasi Asetukset > Bluetooth.
  2. Napauta laiteluettelossa AirPodsien vieressä olevaa tietopainiketta .
  3. Napauta Korvasovitinten testaus.
  4. Napauta Jatka ja napauta sitten Toista-painiketta .

Jos testi ehdottaa tulpan säätämistä tai toisen tulpan kokeilemista, kokeile säätää AirPods Prota. Testaa sitten uudelleen. Kokeile sitten eri kokoa. Saatat tarvita eri kokoa vasempaan ja oikeaan korvaasi.