iPod touchin uudelleenkäynnistäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten iPod touch sammutetaan ja käynnistetään uudelleen.

iPod touchin uudelleenkäynnistäminen

1. Pidä laitteen yläpainiketta painettuna, kunnes Virta pois päältä -liukusäädin tulee näkyviin.
  2. Vedä liukusäädintä ja odota 30 sekuntia, kunnes laitteesi sammuu.
  3. Kytke laite takaisin päälle pitämällä yläpainiketta painettuna, kunnes näyttöön tulee Apple-logo.

Jos iOS-laitteesi on lakannut vastaamasta tai ei mene päälle