iPadin uudelleenkäynnistys

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten iPad sammutetaan ja käynnistetään uudelleen.

Koti-painikkeella varustamattoman iPadin käynnistäminen uudelleen

1. Paina jompaakumpaa äänenvoimakkuuspainiketta ja yläpainiketta ja pidä niitä painettuina, kunnes Virta pois päältä -liukusäädin tulee näkyviin.

No alt supplied for Image
  2. Vedä liukusäädintä ja odota 30 sekuntia, kunnes laitteesi sammuu. Jos laitteesi on lakannut vastaamasta tai se ei reagoi, pakota laitteesi käynnistymään uudelleen.

3. Kytke laite takaisin päälle pitämällä yläpainiketta painettuna, kunnes näyttöön tulee Apple-logo.

Koti-painikkeella varustetun iPadin käynnistäminen uudelleen

1. Pidä laitteen yläpainiketta painettuna, kunnes Virta pois päältä -liukusäädin tulee näkyviin.

No alt supplied for Image
  2. Vedä liukusäädintä ja odota sitten 30 sekuntia, kunnes laitteesi sammuu. Jos laitteesi on lakannut vastaamasta tai se ei reagoi, pakota laitteesi käynnistymään uudelleen.

3. Kytke laite takaisin päälle pitämällä yläpainiketta painettuna, kunnes näyttöön tulee Apple-logo.

Eikö uudelleenkäynnistys onnistu?

Lue, mitä tehdä, jos iPad on lakannut vastaamasta, se ei mene päälle tai se ei reagoi.