SSD-moduulien asentaminen tai vaihtaminen Mac Prossa (2019)

Tässä artikkelissa kerrotaan SSD-moduulien asentamisesta Mac Prohon ja niiden käyttöönotosta Macissa Apple Configuratorin avulla.

Mac Pro tukee kapasiteetista riippuen yhtä tai kahta SSD-moduulia. SSD-moduulit liitetään T2 Security -sirun pariksi ja ne salataan sen avulla. Jos vaihdat SSD-moduulit, Apple Configuratorin avulla voit tyhjentää ne ja ottaa ne Mac Prossa käyttöön.

Vaatimusten selvittäminen

Tarvitset Mac Pron SSD-moduulien asentamiseen tai vaihtamiseen

SSD-moduulien poistaminen ja asentaminen

Älä jatka, ennen kuin kaikki nykyisissä SSD-moduuleissa olevat tiedot on varmuuskopioitu. Uuden SSD-moduulin parinmuodostustoiminnon käynnistämisen jälkeen nykyisissä SSD-moduuleissa olevia tietoja ei enää voi palauttaa.

Poista ja asenna Mac Pron SSD-moduulit toimimalla näiden ohjeiden mukaan.

Laiteohjelmiston palauttaminen