SSD-moduulien asentaminen tai vaihtaminen Mac Prossa (2019)

Tässä artikkelissa kerrotaan SSD-moduulien asentamisesta Mac Prohon ja niiden käyttöönotosta Macissa Apple Configuratorin avulla.

Mac Pro tukee kapasiteetista riippuen yhtä tai kahta SSD-moduulia. SSD-moduulit liitetään T2 Security -sirun pariksi ja ne salataan sen avulla. Jos vaihdat SSD-moduulit, Apple Configuratorin avulla voit tyhjentää SSD-moduulit ja ottaa ne käyttöön Mac Prossa.

Vaatimusten selvittäminen

Tarvitset Mac Pron SSD-moduulien asentamiseen tai vaihtamiseen

SSD-moduulien poistaminen ja asentaminen

Älä jatka ennen kuin kaikki nykyisissä SSD-moduuleissa olevat tiedot on varmuuskopioitu. Uuden SSD-moduulin parinmuodostustoiminnon käynnistämisen jälkeen nykyisissä SSD-moduuleissa olevia tietoja ei enää voi palauttaa.

Poista SSD-moduulit ja asenna ne Mac Prohon näiden ohjeiden avulla.

Laiteohjelmiston palauttaminen

Kun olet asentanut uudet SSD-moduulit, palauta Apple T2 Security -sirun laiteohjelmisto ja tyhjennä Macin sisäinen flash-muisti.

Lisätietoja

Lue, miten voit asentaa ja vaihtaa osia Mac Prossa (2019).