Jos näet kaksi versiota kappaleista iTunesissa

Lue ohjeet siihen, miten toimia, jos näet ostamistasi kappaleista kaksi versiota iTunes-kirjastossa.

Ota iCloud-musiikkikirjasto pois käytöstä ja sitten takaisin käyttöön

Jos näet iTunesissa kappaleista yllättäen kaksi versiota, voit käynnistää iCloud-musiikkikirjaston uudelleen, jos olet Apple Music- tai iTunes Match -tilaaja. Noudata seuraavia ohjeita:

1. Päivitä iTunes sen uusimpaan versioon Macissa tai Windows-tietokoneessa.
  2. Avaa iTunes.
  3. Mac: valitse näytön ylälaidan valikkoriviltä iTunes > Asetukset. Windows-tietokone: valitse Muokkaa > Asetukset.
  4. Ota iCloud-musiikkikirjasto pois käytöstä Yleiset-välilehdeltä.
  5. Sulje iTunes ja avaa se sitten uudelleen.
  6. Mac: valitse näytön ylälaidan valikkoriviltä iTunes > Asetukset. Windows-tietokone: valitse Muokkaa > Asetukset.
  7. Ota iCloud-musiikkikirjasto käyttöön Yleiset-välilehdeltä.