Jos MacBook Pro (13-tuumainen, 2019, kaksi Thunderbolt 3 -porttia) sammuu jatkuvasti

Lue, mitä tehdä, jos MacBook Pro sammuu satunnaisesti, vaikka akussa näyttää olevan varausta jäljellä.

Jos MacBook Pro (13-tuumainen, 2019, kaksi Thunderbolt 3 -porttia) sammuu satunnaisesti, vaikka siinä on edelleen varausta jäljellä, seuraavista ohjeista voi olla apua:

1. Jos MacBook Pron akun varaus on alle 90 prosenttia, jatka vaiheeseen 2. Jos akun varaus on yli 90 prosenttia, käytä tietokonetta, kunnes varaustaso laskee alle 90 prosenttiin, ja jatka sitten vaiheeseen 2.
  2. Kytke Mac virtalähteeseen.
  3. Sulje kaikki avoimet ohjelmat.
  4. Sulje tietokoneen kansi, jolloin Mac siirtyy nukkumaan.
  5. Anna Macin latautua vähintään 8 tuntia.
  6. Päivitä 8 tunnin kuluttua macOS:n uusimpaan versioon.

Jos ongelma jatkuu myös macOS:n uusimpaan versioon päivittämisen jälkeen, ota yhteyttä Appleen.

Tätä asiakirjaa päivitetään sitä mukaa kuin lisätietoja tulee saataville.