Ilmoitusten vastaanottaminen Apple Watchissa watchOS 6:n asentamisen jälkeen

Lue ohjeet siihen, miten toimia, jos et saa ilmoituksia Apple Watchissasi, kun olet päivittänyt watchOS 6:een.

Korjaa tämä ongelma päivittämällä iPhoneesi iOS 13.1 tai uudempi. Jos et vieläkään näe ilmoituksia Apple Watchissasi, käynnistä Apple Watch uudelleen ja käynnistä sitten iPhone uudelleen.

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä Apple-tukeen.