Tietoja ongelmasta, joka vaikuttaa muiden valmistajien näppäimistöappeihin iOS 13:ssa ja iPadOS:ssä

iOS 13.1.1:n ja iPadOS 13.1.1:n päivitys korjaa ongelman, joka vaikuttaa muiden valmistajien näppäimistöihin iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa.

iOS:ssä toimivat muiden valmistajien näppäimistölaajennukset voidaan suunnitella toimimaan täysin itsenäisesti ilman pääsyä ulkoisiin palveluihin tai ne voivat pyytää täyttä käyttöoikeutta, jotta ne voivat tarjota lisätoimintoja verkkoyhteyden avulla. Apple on havainnut iOS 13:ssa ja iPadOS:ssä virheen, jonka seurauksena näppäimistölaajennuksille on voitu myöntää täysi käyttöoikeus ilman käyttäjän hyväksyntää.

Tämä ongelma korjataan iOS 13.1.1:n ja iPadOS 13.1.1:n julkaisun myötä. Lue, miten iPhone, iPad tai iPod touch päivitetään.

Tämä ongelma ei koske Applen sisäänrakennettuja näppäimistöjä. Ongelma ei myöskään koske muiden valmistajien näppäimistöjä, jotka eivät hyödynnä täyttä käyttöoikeutta.

Muiden valmistajien näppäimistöappien tarkasteleminen

Voit tarkastella asentamiasi muiden valmistajien näppäimistöappeja, joihin tämä ongelma saattaa vaikuttaa:

1. Avaa Asetukset-appi.
  2. Valitse Asetukset > Näppäimistö > Näppäimistöt.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.