Tietoja ongelmasta, joka vaikuttaa muiden valmistajien näppäimistöappeihin iOS 13:ssa ja iPadOS:ssä

iOS 13.1.1:n ja iPadOS 13.1.1:n päivitys korjaa ongelman, joka vaikuttaa muiden valmistajien näppäimistöihin iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa.

iOS:ssä toimivat muiden valmistajien näppäimistölaajennukset voidaan suunnitella toimimaan täysin itsenäisesti ilman pääsyä ulkoisiin palveluihin tai ne voivat pyytää täyttä käyttöoikeutta, jotta ne voivat tarjota lisätoimintoja verkkoyhteyden avulla. Apple on havainnut iOS 13:ssa ja iPadOS:ssä virheen, jonka seurauksena näppäimistölaajennuksille on voitu myöntää täysi käyttöoikeus ilman käyttäjän hyväksyntää.

Tämä ongelma korjataan iOS 13.1.1:n ja iPadOS 13.1.1:n julkaisun myötä. Lue, miten iPhone, iPad tai iPod touch päivitetään.

Tämä ongelma ei koske Applen sisäänrakennettuja näppäimistöjä. Ongelma ei myöskään koske muiden valmistajien näppäimistöjä, jotka eivät hyödynnä täyttä käyttöoikeutta.

Muiden valmistajien näppäimistöappien tarkasteleminen

Voit tarkastella asentamiasi muiden valmistajien näppäimistöappeja, joihin tämä ongelma saattaa vaikuttaa:

1. Avaa Asetukset-appi.
  2. Valitse Asetukset > Näppäimistö > Näppäimistöt.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.