systemsetup-komentorivityökalun käyttäminen macOS Catalina 10.15:ssä

Perehdy systemsetup-komennon muutoksiin macOS Catalina 10.15:ssä ja uudemmissa.

Tämä artikkeli on tarkoitettu järjestelmän ylläpitäjille.

Jos haluat käyttää systemsetup-komentoa -setremotelogin- tai -setremoteappleevents-merkinnän kanssa macOS Catalina 10.15:ssä tai uudemmissa, myönnä ensin pääprosessille oikeudet koko levyn käyttöön. Voit myöntää oikeudet koko levyn käyttöön manuaalisesti tai mobiililaitteiden hallinnalla (MDM):

• Myönnä oikeudet koko levyn käyttöön manuaalisesti: valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikkaa Suojaus ja yksityisyys ja valitse sitten Tietosuoja-välilehti. Vieritä alas, klikkaa Koko levyn käyttö ja lisää sitten pääprosessi.

• Käytä MDM:ää: käytä PrivacyPreferencesPolicyControl-tietosisältöä. Lisätietoja

Lisätietoja sen käytöstä saat systemsetup(8) man -sivulta.