Jos Apple TV:n Käyttäjät ja tilit -kohdassa näkyy hälytys

Lue, miten toimia, jos Apple TV:n asetuksissa näkyy ilmoitus "Päivitä Apple ID ‑asetukset"- tai "Kaksiosainen todennus" -ehdotuksen vieressä.

Jos ehdotuksessa lukee "Päivitä Apple ID ‑asetukset":

1. Varmista, että iPhone tai iPod touch on päivitetty versioon iOS 13.1 tai uudempaan tai että iPadissa on käytössä iPadOS.
  2. Tarkista, että Apple ID, jolla olet kirjautunut Apple TV:hen, on sama Apple ID, jolla olet kirjautunut iPhoneen, iPod touchiin tai iPadiin.
  3. Klikkaa Apple TV:ssä Päivitä Apple ID ‑asetukset. Toimi sitten iOS- tai iPadOS-laitteessa näkyviin tulevien ohjeiden mukaan.
  4. Jos teet annettujen ohjeiden mukaiset toimenpiteet, mutta hälytys näkyy edelleen, käynnistä Apple TV uudelleen.

Jos ehdotuksessa lukee "Kaksiosainen todennus":

1. Käynnistä Apple TV uudelleen.
  2. Jos hälytys näkyy edelleen Apple TV:ssä, valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > iCloud. Kirjaudu ulos iCloudista ja kirjaudu sitten takaisin sisään.

Jos hälytys näkyy edelleen

Jos et voi toimia annettujen ohjeiden mukaan iOS- tai iPadOS-laitteessasi, näkyviin tulee virhekoodi 301024 tai 71163 tai et voi toimia ehdotusta koskevien ohjeiden mukaan jostakin muusta syystä:

1. Tarkista, että laitteessasi on Koti-appi. Jos appia ei ole, lataa se App Storesta. Napauta Koti-appia ja tarkista, että aloitusnäyttö tulee näkyviin.
  2. Valitse iOS- tai iPadOS-laitteessa Asetukset > [nimesi] > iCloud > ja tarkista, että Koti-appi on otettu käyttöön.
  3. Apple TV:n lisääminen Koti-appiin
  4. Tee ehdotuksen mukaiset toimenpiteet uudelleen.
  5. Jos hälytys näkyy edelleen, ota yhteyttä Apple-tukeen