Osien asentaminen ja vaihtaminen Mac Prossa (2019)

Lue tietoja useista eri osista, joita voit vaihtaa ja päivittää Mac Prossa.

Voit poistaa ja asentaa useita Mac Pron osia. Jos saat vaihto-osan Applelta, lähetä alkuperäinen osa takaisin Applelle seuraavien ohjeiden mukaan.

Muisti

Voit asentaa jopa 1,5 Tt muistia Mac Pron 12 muistipaikkaan. Lue tietoja Mac Pron (2019) muistin teknisistä tiedoista ja muistin asentamisesta ja poistamisesta

PCIe-kortit

Mac Prossa on kahdeksan PCIe-paikkaa, joihin voi asentaa useita erityyppisiä PCIe-kortteja. Lue tietoja joistakin asennettavissa olevista PCIe-korteista ja PCIe-korttien asentamisesta.

Apple I/O -kortti

Apple I/O -kortti on asennettu valmiiksi paikkaan 8. Siinä on kaksi Thunderbolt 3 -porttia, kaksi USB-A-porttia ja 3,5 mm:n kuulokeliitäntä. Lue tietoja Apple I/O -kortin vaihtamisesta.

Virtalähde

Lue tietoja virtalähteen vaihtamisesta.

SSD

Mac Pro tukee enintään kahta SSD-moduulia. Jos sinun on poistettava ja vaihdettava SSD-moduuleja, ota yhteyttä Appleen tai Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.

Pyörät

Voit lisätä Mac Prohon pyörät, jos haluat kuljettaa tietokonetta vaivattomasti. Jos sinulla on jo Mac Pro ja haluat lisätä pyörät siihen, ota yhteyttä Appleen tai Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.

Osan lähettäminen takaisin Applelle

Jos tilaat Applelta vaihto-osan, lähetä alkuperäinen osa takaisin seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Pakkaa osa takaisin alkuperäisen osan pakkausmateriaaliin.
  2. Sulje laatikko teipillä.
  3. Poista paketin yläosaan etukäteen kiinnitetty tarra (sinun kappaleesi). Varmista, että lähetystarra pysyy paketin päällä.
  4. Etsi kuljetusliikkeen nimi palautuslähetystarrasta.
  5. Siirry kuljetusliikkeen verkkosivustoon ja sovi nouto tai etsi lähin toimipiste, johon voit viedä paketin.
  6. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.
  7. Tarkista muutaman päivän kuluttua, että Apple on vastaanottanut viallisen osan.

Apple ei ole vastuussa mistään toimitusvaurioista tai -vahingoista, jos pakettia ei suljeta ja sinetöidä kunnolla tai toimiteta kuljetusliikkeelle hyvässä kunnossa.