Uudet ominaisuudet: macOS:n Muistutukset

Tässä on tietoja macOS Catalinan Muistutusten uusista ominaisuuksista

Aivan uusi ohjelma

Koko ohjelma on nyt luotu kokonaan uudelleen: nyt muistutusten luominen ja järjestäminen on entistäkin helpompaa.

Nopea luonti

Voit luoda muistutuksia nopeasti kirjoittamalla, puhumalla Sirille tai käyttämällä uusia muokkauspainikkeita. Siri osaa myös ehdottaa muistutuksia, jotka se löytää Viesteistä.

Helppo järjestää

Voit käyttää automaattisia älykkäitä luetteloita, kuten Tänään tai Liputettu, tai voit järjestää muistutuksia ryhmittelemällä luetteloita tai muistutuksia.

Muut uudet ominaisuudet

• Uusien muokkauspainikkeiden avulla voit helposti lisätä päivämääriä, kellonaikoja, sijainteja tai lippuja muistutuksiisi.
  • Kun haluat lisätä tietoja muistutukseen, lisää siihen uusia tehtäviä.
  • Voit ryhmitellä useita muistutusluetteloita yhteen.
  • Jos merkitset ihmisiä muistutukseen, saat seuraavan kerran heidän kanssaan Viesteissä keskustellessasi muistuksen siitä, että nyt olisi hyvä hetki ottaa asia puheeksi.
  • Voit muokata luetteloidesi ulkoasua: käytettävissä on 12 kaunista väriä ja 60 selkeätä symbolia.
  • iCloudin avulla voit pitää kaikki muistutuksesi ja luettelosi turvassa pilvessä ja varmistaa, että tiedot päivitetään ajan tasalle kaikissa yhteensopivissa laitteissa. Voit luoda muistutuksia Macillasi, iPhonellasi, iPadillasi, Apple Watchillasi ja jopa autossasi käyttämällä CarPlayta. Luomasi muistutukset ovat käytettävissä kaikissa yhteensopivissa laitteissasi.

Täältä voit lukea vaiheittaisia ohjeita ja lisätietoja Mac-tietokoneesi macOS:n Muistutusten ominaisuuksista.

Nykyiset ominaisuudet

• Sirin avulla voit luoda muistutuksia äänelläsi tai kirjoittamalla.
  • Voit määrittää muistutuksia, jotka näytetään sinulle tiettynä päivänä tai tiettyyn aikaan.
  • Voit määrittää muistutuksia, jotka liittyvät tiettyihin sijainteihin, kuten "kotiin" tai "töhin" tai siihen, kun nouset autoosi.
  • Voit luoda erilaisia luetteloita, joilla saat arkeesi liittyvät erilaiset muistutukset pidettyä hyvässä järjestyksessä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi ostoslistat, retkeen liittyvät muistutukset tai vaikkapa työtiimisi tehtäväluettelot.
  • Voit jakaa muistutuksia ja tehdä yhteistyötä niihin liittyen.
  • Voit käyttää Safarin, Karttojen, Uutisten ja muiden ohjelmien jakamisvalikkoa linkkien lisäämiseen muistutuksiin.
  • Voit puhua Sirille ja pyytää Siriä "muistuttamaan sinua tästä" toisessa ohjelmassa, niin saat luotua muistutuksen, kuten verkkosivuston linkin tai Karttojen sijainnin, poistumatta käyttämästäsi ohjelmasta.