Mail-apin käyttäminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Kirjoita sähköpostiviestejä, vastaa niihin ja järjestä niitä Mail-apin avulla iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

Ennen kuin aloitat

Postilaatikosta toiseen siirtyminen

Sähköpostitilissäsi on oletusarvoisesti muutama postilaatikko, kuten Saapuneet, Lähetetyt ja Roskakori. Kun avaat Mail-apin, näet luettelon sähköpostitileistä, jotka olet ottanut käyttöön laitteessasi. Napauta sähköpostitiliä, jota haluat tarkastella, tai palaa kaikkiin postilaatikoihin napauttamalla tilisi nimeä vasemmassa yläkulmassa.

Sähköpostiviestin kirjoittaminen

1. Avaa Mail-appi.
  2. Napauta sähköpostitiliä, jota haluat käyttää.
  3. Napauta uuden viestin painiketta . Kirjoita sitten sähköpostiosoite ja lisää aiherivi.
  4. Kirjoita sähköpostiviestisi.
  5. Napauta lähetyspainiketta .

Kun kirjoitat sähköpostiviestiä, voit pyyhkäistä alas luonnoksen päältä, jos haluat tarkistaa jotakin toisesta apista. Pyyhkäise vain alas yläreunan harmaasta viivasta . Kun olet valmis palaamaan sähköpostiin, jatka kirjoittamista napauttamalla näytön alareunassa olevaa sähköpostiviestiä.

Sähköpostiviestiin vastaaminen

Kun olet avannut sähköpostiviestin, voit valita muutamasta toiminnosta. Voit esimerkiksi vastata viestiin, välittää sen eteenpäin tai poistaa sen. Toimi seuraavasti:

1. Avaa sähköpostiviesti.
  2. Napauta vastauspainiketta .
  3. Valitse sitten Vastaa tai Vastaa kaikille. Lisäksi voit esimerkiksi välittää viestin eteenpäin, siirtää sen toiseen postilaatikkoon tai merkitä sen lukemattomaksi.

Tee Maililla entistä enemmän