Mail-apin käyttäminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Kirjoita sähköpostiviestejä, vastaa niihin ja järjestä niitä Mail-apin avulla iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

Ennen kuin aloitat

Postilaatikosta toiseen siirtyminen

Sähköpostitilissäsi on oletusarvoisesti muutama postilaatikko, kuten Saapuneet, Lähetetyt ja Roskakori. Kun avaat Mail-apin, näet luettelon sähköpostitileistä, jotka olet ottanut käyttöön laitteessasi. Napauta sähköpostitiliä, jota haluat tarkastella, tai palaa kaikkiin postilaatikoihin napauttamalla tilisi nimeä vasemmassa yläkulmassa.

Sähköpostiviestin kirjoittaminen

1. Avaa Mail-appi.
  2. Napauta sähköpostitiliä, jota haluat käyttää.
  3. Napauta uuden viestin painiketta . Kirjoita sitten sähköpostiosoite ja lisää aiherivi.
  4. Kirjoita sähköpostiviestisi.
  5. Napauta lähetyspainiketta .

Voit siirtää sähköpostiluonnoksen näytön alareunaan, kun luet toista sähköpostia. Voit tehdä tämän pyyhkäisemällä luonnoksessa alaspäin. Pyyhkäise yläreunassa olevaa harmaata viivaa alaspäin ja vedä se alareunaan. Voit avata luonnoksen napauttamalla sitä uudelleen.

Sähköpostiviestiin vastaaminen

Kun olet avannut sähköpostiviestin, voit valita muutamasta toiminnosta. Voit esimerkiksi vastata viestiin, välittää sen eteenpäin tai poistaa sen. Toimi seuraavasti:

1. Avaa sähköpostiviesti.
  2. Napauta vastauspainiketta .
  3. Valitse sitten Vastaa tai Vastaa kaikille. Lisäksi voit esimerkiksi välittää viestin eteenpäin, siirtää sen toiseen postilaatikkoon tai merkitä sen lukemattomaksi.

Pikatoimintojen käyttäminen

Pikatoiminnoilla voit vastata sähköposteihin nopeasti, poistaa niitä nopeasti ja merkitä niitä nopeasti. Toimi seuraavasti:

1. Avaa sähköpostiviesti.
  2. Vastaa, merkitse tai poista pyyhkäisemällä vasemmalle. Voit myös merkitä sähköpostin lukemattomaksi pyyhkäisemällä oikealle.

Tee Maililla entistä enemmän