Apple Musicin käyttäminen Android-laitteissa

Tilaa Apple Music, niin voit suoratoistaa miljoonia kappaleita. Striimaa musiikkia televisiossa Chromecastin avulla. Kuuntele suosikkimusiikkiasi autossasi Android Auton avulla. Ja paljon muuta Apple Musicin Android-version avulla.

Hanki Apple Music -appi

Jos haluat ladata Apple Music -apin, tarvitset Android-puhelimen tai -tabletin, jossa on Android 5.0 Lollipop tai uudempi, tai Chromebookiin, joka tukee Android-sovelluksia.

Siirry Google Playhin Apple Music -apin lataamista varten.

Apple Musicin tilaaminen

Striimaa miljoonia kappaleita. Hanki pitämääsi musiikkia sisältäviä ainutlaatuisia soittolistoja ja suosituksia. Kuuntele sisältöä millä tahansa laitteella Apple Music -apilla.

Lue, miten voit liittyä Apple Musiciin Android-laitteella.

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään Apple ID:lläsi

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Jos näet kokeilutarjouksen, napauta oikeassa yläkulmassa Kirjaudu sisään. Voit myös napauttaa Lisää-painiketta Lisää-painike ja sitten Kirjaudu sisään.
  3. Syötä sama Apple ID ja salasana, joita käytät Apple Musicissa.

Apple Music -perhetilauksen jakaminen

Android-laitteella voit käyttää Perhejakoa Apple Music -perhetilauksen hallintaan ja jakamiseen perheryhmän kanssa. Voit myös liittyä jonkun muun perheryhmään ja jakaa hänen tilauksensa.

Lue, miten voit käyttää Perhejakoa Apple Musicin kanssa Android-laitteella.

Musiikin suoratoistaminen Apple Musicista Chromecast-laitteeseen

1. Varmista, että Android-laite ja Chromecast-laite on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.
  2. Avaa Apple Music -appi.
  3. Napauta näytön ylälaidassa olevaa suoratoistopainiketta .
  4. Napauta Chromecast-laitettasi.
  5. Toista musiikkia.

Jos tarvitset apua Chromecastin käytössä, vieraile Googlen tukisivustolla.

Kaikki Apple Musicin sisältötyypit eivät mahdollista striimausta, eivätkä kaikki Chromecast-laitteet ole tuettuja.

Apple Musicin käyttäminen Android Auton avulla

Android Auton avulla voit kuunnella Apple Musicia autossa ja hallita toistettavaa musiikkia auton näyttöpaneelista käsin.

1. Lataa Android-laitteella Android Auto Google Playsta.
  2. Yhdistä Android-laite autoon.
  3. Avaa Android Auto auton näyttöpaneelista.
  4. Avaa Android Autossa Apple Music -appi ja toista musiikkia.

Tarvitsetko apua Android Auton käytössä? Vieraile Googlen tukisivustolla.

Android Auto edellyttää Apple Music for Android 2.6:ta.

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.