Apple Musicin käyttäminen Android-laitteissa

Kuuntele suosikkimusiikkiasi autossasi Android Auton avulla. Suoratoista musiikkia televisiossa Chromecastin avulla. Hallitse perheesi tilausta. Ja paljon muuta Apple Musicin Android-version avulla.

Tarvittavat asiat

Kirjaudu sisään ja aloita kuuntelu

Aloita liittymällä Apple Musicin jäseneksi. Jos sinulla on jo Apple Music -tilaus, kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä, jota käytät Apple Musicissa. Jos olet kirjautuneena sisään Apple Music -sovellukseen tai iTunesin Windows-versioon Apple ID:lläsi, voit käyttää musiikkikirjastoasi Android-laitteella.

Apple Musicin käyttäminen Chromecastin avulla

Voit suoratoistaa Apple Musicissa soivia kappaleita Chromecast-laitteessa.

1. Varmista, että Android-laite ja Chromecast-laite on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.
  2. Avaa Apple Music ja aloita toisto.
  3. Avaa Toistossa nyt napauttamalla parhaillaan soivaa kappaletta näytön alareunassa.
  4. Napauta suoratoistopainiketta .
  5. Napauta Chromecast-laitettasi.

Voit myös napauttaa suoratoistopainiketta  Apple Music -sovelluksen yläosassa, ennen kuin aloitat musiikin toiston.

Jos tarvitset apua Chromecastin käytössä, vieraile Googlen tukisivustolla.

Kaikki Apple Musicin sisältötyypit eivät mahdollista suoratoistoa, eivätkä kaikki Chromecast-laitteet ole tuettuja.

Apple Musicin käyttäminen Android Auton avulla

Android Auton avulla voit kuunnella Apple Musicia autossa ja hallita toistettavaa musiikkia auton näyttöpaneelista käsin. Sinun tarvitsee vain ladata Android Auto Google Playsta laitteellasi ja sitten yhdistää laite autoosi.

Voit toistaa musiikkia äänikomennoilla, kuten ”toista [albumin nimi]” tai ”toista [kappaleen nimi]”. Ennen kuin astut autoosi, voit myös luoda soittolistan musiikista, jota haluat kuunnella.

Tarvitsetko apua Android Auton käytössä? Vieraile Googlen tukisivustolla.

Android Auto edellyttää Apple Music for Android 2.6:ta.

Perhejaon hallitseminen

Voit luoda Perhejako-ryhmän – eikä sinun tarvitse edes olla Apple Music -tilaaja. Sinun tarvitsee vain avata Apple Music -sovellus, napauttaa Lisää-painiketta  , napauttaa Tili ja sitten Hallitse perhettä.

Sieltä käsin voit luoda Apple ID:n lapselle ja määrittää perheellesi maksutavan ostoksia varten.