Laitteesi selaimella käytettävissä olevat iCloud.comin ominaisuudet

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä iCloud.comin ominaisuuksia voit käyttää iPadilla tai tietokoneella selaimesta, ja mitkä niistä ovat käytettävissä iPhonella.

iPad tai tietokone

Kun kirjaudut osoitteeseen iCloud.com iPadilla, Macilla tai Windows-tietokoneella, saat käyttöösi seuraavat ominaisuudet:

• Kuvat

• iCloud Drive

• Huomautukset

• Mail

• Kalenterit

• Yhteystiedot

• Muistutukset

• Pages, Numbers ja Keynote1

• Etsi

• Tilin tiedot

Jos käytät iCloud+-palvelua, voit käyttää myös Kätke osoitteeni- ja Muokattu sähköpostidomain -toimintoja.2

Lue lisää iCloud+-palvelusta

iPhone

Kun kirjaudut osoitteeseen iCloud.com iPhonella ja Apple ID:lläsi, voit katsoa ja hallita Kuvia, Muistiinpanoja ja Muistutuksia sekä joitakin tilisi asetuksia. Voit paikantaa ja lukita laitteita myös Etsi-toiminnolla.

Jos kirjaudut osoitteeseen iCloud.com iPhonella, voit käyttää seuraavia ominaisuuksia:

• Kuvat

• iCloud Drive

• Huomautukset

• Mail

• Muistutukset

• Pages, Numbers ja Keynote1

• Etsi

• Tilin tiedot

Jos käytät iCloud+-palvelua, voit käyttää myös Kätke osoitteeni- ja Muokattu sähköpostidomain -toimintoja.2

Lue lisää iCloud+-palvelusta

Tarvitsetko lisää ohjeita?

• iCloud.com toimii parhaiten iOS:n, iPadOS:n ja macOS:n uusimpien versioiden Safarilla tai uusimmilla Firefox-, Google Chrome-, Edge- tai Opera for Windows -versioilla.

• Jos sinulla ei ole iPhonea, iPadia tai Macia, voit silti käyttää iCloudin verkkopohjaisia ominaisuuksia siirtymällä tietokoneella tai tabletilla osoitteeseen iCloud.com.

1. Pages-, Numbers- ja Keynote-ominaisuudet ovat käytettävissä vain tietokoneella. Dokumentit, laskentataulukot ja esitykset ovat vain katselu -muotoisia iOS:llä ja iPadOS:llä.

2. Kaikki ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.