Laitteellasi käytettävissä olevat iCloud.com-ominaisuudet

Nyt voit käyttää iCloud.comin suosikkiominaisuuksiasi entistäkin paremmin eri laitteilla. Lue lisää siitä, mitä ominaisuuksia voit käyttää iPhonen tai iPod touchin selaimella ja mitä voit käyttää iPadilla ja tietokoneella.

iPhone tai iPod touch

Kun kirjaudut osoitteeseen iCloud.com iPhonella tai iPod touchilla ja Apple ID:lläsi, voit katsoa ja hallita Muistiinpanoja ja Kuvia sekä joitakin tilisi asetuksia. Voit myös etsiä tai lukita laitteita Etsi iPhoneni -toiminnon avulla.

Jos kirjaudut osoitteeseen iCloud.com iPhonella tai iPod touchilla, voit käyttää seuraavia ominaisuuksia:

• Huomautukset
  • Kuvat
  • Etsi iPhoneni

iPad tai tietokone

Kun kirjaudut osoitteeseen iCloud.com iPadilla, Macilla tai Windows PC:llä, saat käyttöösi vielä enemmän ominaisuuksia:

• Mail
  • Kalenterit
  • iCloud Drive
  • Yhteystiedot
  • Huomautukset
  • Kuvat
  • Asetukset
  • Muistutukset
  • Pages, Numbers tai Keynote*
  • Etsi iPhoneni
  • Etsi ystäväni

Jos käytössäsi ei ole iPhonea, iPadia, iPod touchia tai Macia, voit silti käyttää ominaisuuksia, jotka sisältyvät iCloudin verkkokäyttöversioon

*Pages-, Numbers- ja Keynote-ominaisuudet ovat käytettävissä vain tietokoneella. Dokumentit, laskentataulukot ja esitykset ovat vain katselu -muotoisia iPadOS:llä.

Suositellut selaimet

iCloud.com toimii parhaiten iOS:n, iPadOS:n ja macOS:n uusimpien versioiden Safarilla tai uusimmilla Internet Explorer-, Firefox-, Google Chrome-, Edge- tai Opera for Windows -versioilla.

Lue lisätietoja iCloudin järjestelmävaatimuksista ja iCloud.comista

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.