Laitteesi selaimella käytettävissä olevat iCloud.com-ominaisuudet

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä iCloud.comin toimintoja voit käyttää iPadilla tai tietokoneella selaimesta, ja mitkä niistä ovat käytettävissä iPhonella tai iPod touchilla.

iPad tai tietokone

Kun kirjaudut osoitteeseen iCloud.com iPadilla, Macilla tai Windows-tietokoneella, saat käyttöösi seuraavat ominaisuudet:

• Kuvat
  • iCloud Drive
  • Huomautukset
  • Mail
  • Kalenterit
  • Yhteystiedot
  • Asetukset
  • Muistutukset
  • Pages, Numbers tai Keynote*
  • Etsi iPhoneni
  • Etsi ystäväni

*Pages-, Numbers- ja Keynote-ominaisuudet ovat käytettävissä vain tietokoneella. Dokumentit, laskentataulukot ja esitykset ovat vain katselu -muotoisia iPadOS:llä.

iPhone tai iPod touch

Kun kirjaudut osoitteeseen iCloud.com iPhonella tai iPod touchilla ja Apple ID:lläsi, voit katsoa ja hallita Kuvia, Muistiinpanoja ja Muistutuksia sekä joitakin tilisi asetuksia. Voit myös etsiä tai lukita laitteita Etsi iPhoneni -toiminnon avulla.

Jos kirjaudut osoitteeseen iCloud.com iPhonella tai iPod touchilla, voit käyttää seuraavia ominaisuuksia:

• Kuvat
  • Huomautukset
  • Muistutukset
  • Etsi iPhoneni

Jos sinun on käytettävä iCloud Mailia, käytä Mail-appia. Jos haluat päästä viesteihisi, avaa Viestit

Tarvitsetko lisää ohjeita?

• iCloud.com toimii parhaiten iOS:n, iPadOS:n ja macOS:n uusimpien versioiden Safarilla tai uusimmilla Internet Explorer-, Firefox-, Google Chrome-, Edge- tai Opera for Windows -versioilla.
  • Jos sinulla ei ole iPhonea, iPadia, iPod touchia tai Macia, voit silti käyttää iCloudin verkkopohjaisia ominaisuuksia siirtymällä tietokoneella tai tabletilla osoitteeseen iCloud.com.
  • Jos tarvitset apua poistettujen kalentereiden, kirjanmerkkien tai yhteystietojen palauttamisessa iCloudista, lue, mitä tehdä
  • Lue lisätietoja iCloudin järjestelmävaatimuksista ja iCloud.comista.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.