Missä on...? -apin ottaminen käyttöön iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa

Ota Missä on...? -appi käyttöön, jotta voit paikantaa kadonneen laitteesi tai esineesi, kuten pariksi liitetyt AirPodit, Apple Watchin tai henkilökohtaisen esineen, johon on kiinnitetty AirTag.

Missä on…? -apin ottaminen käyttöön iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Avaa Asetukset-appi.
  2. Napauta nimeäsi ja napauta sitten Missä on...?
  3. Ota Jaa oma sijainti -asetus käyttöön, jos haluat ystäviesi ja perheenjäseniesi tietävän, missä olet.
  4. Napauta Etsi [laitteeni] ja ota sitten Etsi [laitteeni] käyttöön.
    iPhone, jossa näkyy Etsi iPhoneni -näyttö, ja Etsi iPhoneni -toiminto on käytössä.
  5. Jos haluat nähdä myös offline-tilassa olevan laitteesi sijainnin, ota Missä on…? -verkko käyttöön.*
  6. Jos haluat, että laitteesi lähettää Applelle sijaintinsa akun virran ollessa vähissä, ota Lähetä viimeisin sijainti käyttöön.

Jos haluat pystyä etsimään kadonneen laitteesi kartalta, varmista, että Sijaintipalvelut on käytössä. Voit tehdä tämän valitsemalla Asetukset > Tietosuoja > Sijaintipalvelut ja ottamalla Sijaintipalvelut käyttöön.

* Missä on…? -verkko on satoja miljoonia Apple-laitteita käsittävä salattu ja anonyymi verkko, jonka avulla voit paikantaa laitteesi.

AirPodien, Apple Watchin tai Beats-tuotteen lisääminen Missä on…? -appiin

Jos AirPodeistasi, Apple Watchistasi tai tuetusta Beats-tuotteestasi on muodostettu pari iPhonesi kanssa, ne tulevat automaattisesti käyttöön, kun otat Etsi iPhoneni -toiminnon käyttöön.

Varmista, että Missä on…? -verkko on käytössä, jotta pystyt etsimään laitteesi myös silloin, kun niiden virta tai yhteys on katkaistu.

AirPods Pro tai AirPods Max

1. Valitse Asetukset > Bluetooth.
  2. Napauta luettelossa laitteen vieressä olevaa Lisätietoja-painiketta
  3. Vieritä alas Missä on…? -verkkoon.
  4. Varmista, että Missä on…? -verkko on käytössä.

Apple Watch

1. Avaa Apple Watchissa Asetukset.
  2. Napauta nimeäsi.
  3. Vieritä alaspäin, kunnes näet Apple Watchisi.
  4. Napauta kellosi nimeä ja napauta sitten Etsi Watchini.
  5. Varmista, että Missä on…? -verkko on käytössä.

AirTagin tai tuetun muun valmistajan tuotteen lisääminen Missä on...? -appiin

iPhonen nahkalompakon lisääminen Missä on...? -appiin

Missä on…? -apin ottaminen käyttöön Macissa

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset.
  2. Klikkaa Suojaus ja yksityisyys ja klikkaa sitten Yksityisyys-välilehteä. Jos alhaalla vasemmalla oleva riippulukko on lukittu , klikkaa sitä ja anna sitten ylläpitäjän nimi ja salasana.
  3. Valitse Sijaintipalvelut.
  4. Valitse Ota Sijaintipalvelut käyttöön -valintaneliö ja varmista, että Missä on…? -kohdan vieressä oleva valintaneliö on valittuna.
    macOS:n Suojaus ja yksityisyys -ikkuna, jossa Ota Sijaintipalvelut käyttöön -toiminto ja Missä on…? -verkko on otettu käyttöön.
  5. Klikkaa Valmis ja palaa sitten Järjestelmäasetukset-pääikkunaan.
  6. Klikkaa Apple ID ja sitten iCloud.
  7. Valitse Etsi Macini -kohdan vieressä oleva valintaneliö.
    macOS:n Järjestelmäasetukset-ikkuna, jossa Etsi Macini -toiminto on otettu käyttöön.
  8. Varmista, että löydät Macisi, jos se katoaa tai se varastetaan, klikkaamalla Asetukset. Varmista, että Etsi Macini ja Missä on…? -verkko ovat käytössä.* Klikkaa Valmis.

* Missä on…? -verkko on satoja miljoonia Apple-laitteita käsittävä salattu ja anonyymi verkko, jonka avulla voit paikantaa laitteesi.

Lisätietoja

Missä on...? -apin käytettävyys ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.