Omien suuntausten tarkasteleminen Aktiivisuus-apissa

iOS 13:ssa Aktiivisuus-appi esittää edistymisesi ajan saatossa niin, että tiedät, onko aktiivisuutesi ollut yhtä hyvää tai jopa parempaa kuin aiemmin.

Suuntausten tarkistaminen

1. Avaa Aktiivisuus-appi iPhonessa.
  2. Napauta näytön alalaidassa olevaa Suuntaukset-välilehteä.
  3. Tarkista, näyttävätkö suuntausnuolet ylös- vai alaspäin.

Suuntauksista näet nopeasti, miten olet saavuttanut Liikkuminen-, Liikunta- ja Seisominen-tavoitteitasi sekä muita tärkeitä mittatietoja aiempaan tekemiseesi verrattuna. Näin varmistat, että olet oikealla tiellä.

Valmennuksen käyttäminen

Jos suuntausnuoli osoittaa alaspäin, saat halutessasi valmennusohjeita, joiden avulla voit kääntää nuolen toiseen suuntaan. Saatat esimerkiksi saada ehdotuksen polttaa 30 kaloria enemmän joka päivä 7 päivän ajan, mikä kääntää nuolen toiseen suuntaan. Toinen ehdotus voi olla esimerkiksi 10 seisomistunnin päivä, joka voidaan muuttaa sitten uudeksi tavoitteeksi seuraavalla viikolla niin, että aktiivisuutesi kääntyy oikeaan suuntaan.

Suuntausten mittaaminen

Suuntaukset perustuvat siihen, miten mittatiedot ovat muuttuneet edellisten 90 päivän aikana edellisiin 365 päivään verrattuna. Jos jonkin mittatiedon suuntausnuoli osoittaa ylöspäin, olet ylläpitänyt kuntotasosi tai parantanut sitä. Jos nuoli osoittaa alaspäin, kyseisen mittatiedon 90 päivän keskiarvo on alkanut heikentyä.

Jos haluat lisätietoja edellisvuoden aktiivisuudestasi viimeksi kuluneisiin kolmeen kuukauteen verrattuna, napsauta haluamasi luokan vieressä olevaa suuntausnuolta. Näkyviin tulee kaavio tiedoistasi ja tyypillisen viikon keskiarvoista ja lisätietoja mittatietotyypistä. Jos halaut lisätietoja kaaviosta, kosketa näyttöä pitkään.

Jos suuntaukset eivät näy

Suuntauksia ei näytetä, ennen kuin aktiivisuutta on seurattu 180 päivää. Jos et näe suuntauksiasi, jatka kellosi käyttämistä ja ympyröiden täyttämistä. Kun tietoja on riittävästi, saat ilmoituksen, että suuntauksesi ovat valmiina.