Shazam-kappaleiden käyttäminen kaikilla laitteilla ja verkossa

Luo Shazam-tili, jotta voit käyttää aiempia Shazam-lisäyksiäsi.

Löydät aiemmat Shazam-kappaleet sen laitteen Shazam-kirjastosta, jota käytit kappaleen tunnistamiseen Shazamilla. Jos luot Shazam-tilin, näet kaikki Shazam-kappaleesi osoitteessawww.shazam.com/myshazam sekä muilla laitteilla, joihin olet kirjautunut, kuten iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Apple Watchilla sekä Android- ja Wear OS -laitteilla.

Shazam-tilin luominen

1. Siirry Shazamissa pyyhkäisemällä Library (Kirjasto) -kohtaan iPhone-, iPad-, iPod touch- tai Android-laitteella ja napauta sitten näytön yläreunasta asetuspainiketta .
  2. Luo Shazam-tili napauttamalla kohtaa Sign Up (Rekisteröidy). Jos sinulla on jo tili, näet Log In (Kirjaudu sisään) -vaihtoehdon, jota napauttamalla voit kirjautua sisään. Jos olet jo kirjautunut sisään, et näe tätä vaihtoehtoa.
  3. Voit kirjautua sisään millä tahansa sähköpostiosoitteella. Voit myös kirjautua Facebookin avulla. Kirjoita sähköpostiosoitteesi tai seuraa näytöllä näkyviä Facebook-kirjautumisen ohjeita.
  4. Jos kirjoitit sähköpostiosoitteen, tarkista sähköposti samalla laitteella ja napauta sitten sähköpostiviestissä Vahvista. Jos sähköpostin kanssa on ongelmia, voit tarvittaessa napauttaa Shazam-apissa Resend (Lähetä uudelleen) tai aloittaa alusta.

Kun olet luonut tilin tai kirjautunut sisään, kirjautumisessa käyttämäsi sähköposti näkyy Settings (Asetukset) -sivun alareunassa. Jotta voit käyttää aiempia Shazam-lisäyksiä kaikkialla, käytä samaa tiliä kirjautuessasi osoitteeseenwww.shazam.com/myshazam Macilla tai Windows-tietokoneella tai kirjautuessasi Shazam-appiin iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Apple Watchilla tai Android- tai Wear OS -laitteilla.

Shazam-tietojen kopion pyytäminen

1. Käy osoitteessa shazam.com/privacy.
  2. Jos loit tilin Facebookin avulla, klikkaa Continue With Facebook (Jatka Facebookilla) ja noudata ohjeita.
  3. Jos loit tilin sähköpostiosoitteella, napauta Continue With Email (Jatka sähköpostilla), noudata ohjeita ja tarkista sähköpostiosoitteesi.
    • Tarkista sähköpostisi samalla laitteella ja etsi Shazamin vahvistussähköposti.
    • Avaa sähköpostiviesti ja napauta Vahvista.
  4. Lisää sähköpostiosoite, johon haluat meidän lähettävän tietosi, ja klikkaa sitten Send my data (Lähetä tiedot).

Aiempien Shazam-lisäysten tai tilin poistaminen

Jos haluat vain poistaa aiemmin lisätyn Shazam-kappaleen, napauta kirjastossa kyseisen kappaleen vierestä More (Lisää) -painiketta  ja napauta sitten Remove from Shazam Library (Poista Shazam-kirjastosta).

Voit myös poistaa koko tilisi.

1. Siirry Shazamissa pyyhkäisemällä Library (Kirjasto) -kohtaan iPhone-, iPad- tai Android-laitteella ja napauta sitten näytön yläreunasta asetuspainiketta .
  2. Vieritä Settings (Asetukset) -näytön alareunaan ja napauta sitten Log Out (Kirjaudu ulos).
  3. Jos käytät Shazamia muilla laitteilla, kirjaudu ulos Shazamista myös niillä laitteilla.
  4. Käy osoitteessa shazam.com/privacy.
  5. Vieritä sivun alareunaan ja klikkaa tai napauta Delete Your Account (Poista tili).
  6. Jos loit tilin Facebookin avulla, klikkaa Continue With Facebook (Jatka Facebookilla) ja seuraa ohjeita.
  7. Jos loit tilin sähköpostiosoitteella, napauta Continue With Email (Jatka sähköpostilla), seuraa ohjeita ja tarkista sähköpostiosoitteesi.
    • Tarkista sähköpostisi samalla laitteella ja etsi Shazamin vahvistussähköposti.
    • Avaa sähköposti ja napauta sitten sähköpostiviestissä Vahvista.
  8. Vieritä Delete Your Account (Tilin poistaminen) -sivun alareunaan ja klikkaa Delete Your Account (Poista tili). Kaikki henkilöiden tunnistamisen mahdollistavat tiedot poistetaan yhdistetyiltä laitteilta 30 päivän kuluessa.