Dokumenttien skannaaminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Muistiinpanot-apin avulla voit skannata dokumentteja ja lisätä allekirjoituksia iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.

iPhone, jossa näkyy, miten voit skannata dokumentin Muistiinpanot-apissa

Dokumentin skannaaminen

1. Avaa Muistiinpanot ja valitse muistiinpano tai luo uusi muistiinpano.
  2. Napauta Kamera-painiketta Aloita dokumentin skannaus Muistiinpanot-apissa napauttamalla Kamera-painiketta ja napauta sitten Skannaa dokumentteja Skannaa dokumentti -kuvake.
  3. Aseta dokumentti kameran näkyville.
  4. Jos laitteesi on automaattisessa tilassa, dokumentti skannataan automaattisesti. Jos skannaus pitää tehdä manuaalisesti, napauta laukaisinta skannaa napauttamalla laukaisinta tai yhtä äänenvoimakkuuden painiketta. Säädä sitten skannaus sivulle sopivaksi vetämällä kulmista ja napauta sitten Pidä tämä.
  5. Napauta Tallenna tai lisää muita skannauksia dokumenttiin.

Lue, miten voit käyttää jatkuvuuskameraa muistiinpanojen skannaamiseen iPhonesta tai iPadista Maciin.

iPhone, jossa näkyy, miten voit allekirjoittaa dokumentin Muistiinpanot-apissa

Dokumentin allekirjoittaminen

1. Avaa Muistiinpanot ja napauta sitten muistiinpanossa olevaa dokumenttia.
  2. Napauta Jaa-painiketta Jaa-painike ja sitten Merkintä Merkintä-kuvake -kuvaketta.
  3. Napauta Lisää-painiketta Lisää-painike, napauta sitten Allekirjoitus Allekirjoitus-kuvake -kuvaketta ja lisää tallennettu allekirjoitus tai luo uusi allekirjoitus. Voit tämän jälkeen säätää allekirjoitusruudun kokoa ja sijoittaa sen dokumentissa minne tahansa.
  4. Napauta Valmis.

Jos haluat allekirjoittaa dokumentin manuaalisesti, toimi vaiheiden 1–2 mukaan, valitse sitten käytettävä työkalu ja allekirjoita dokumentti sormellasi tai Apple Pencilillä ja yhteensopivalla iPadilla.

Tee Muistiinpanot-apilla entistä enemmän