Dokumenttien skannaaminen iPhonen, iPadin tai iPod touchin Muistiinpanot-apilla

Muistiinpanot-apissa voit skannata dokumentteja ja lisätä allekirjoituksen tai allekirjoittaa dokumentin manuaalisesti iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.

Dokumentin skannaaminen

1. Avaa muistiinpano tai luo uusi muistiinpano.
  2. Napauta  ja sitten Skannaa dokumentteja.
  3. Aseta dokumentti laitteesi kameran näkyville.
  4. Jos laitteesi on automaattisessa tilassa, dokumentti skannataan automaattisesti. Jos skannaus pitää tehdä manuaalisesti, napauta  tai yhtä äänenvoimakkuuden painiketta.
  5. Säädä skannaus sivulle sopivaksi vetämällä kulmista ja napauta sitten Pidä tämä.
  6. Voit lisätä muita skannauksia dokumenttiin tai napauttaa Tallenna, kun olet valmis.

Lue, miten voit käyttää jatkuvuuskameraa muistiinpanojen skannaamiseen iPhonesta tai iPadista Maciin.

Dokumentin allekirjoittaminen

1. Napauta muistiinpanossa olevaa dokumenttia.
  2. Napauta  ja sitten Merkintä.
  3. Lisää allekirjoituksesi napauttamalla  ja sitten Allekirjoitus . Jos haluat allekirjoittaa dokumentin manuaalisesti, valitse käytettävä työkalu ja allekirjoita sitten sormellasi tai Apple Pencilillä ja yhteensopivalla iPadilla.
  4. Napauta Valmis.

Tee Muistiinpanot-apilla entistä enemmän