Tietoja Muistiinpanot-apin piirrosten siirtämisestä iOS 13:een ja iPadOS:ään

iOS 13:n ja iPadOS:n Muistiinpanot-apin avulla voit tarkastella piirroksia, jotka olet luonut aiemmassa OS-versiossa. Sinun täytyy kuitenkin päivittää piirroksesi, jotta voit muokata niitä.

Voit päivittää kaikki muistiinpanon sisältämät piirrokset napauttamalla piirrosta ja napauttamalla sitten piirrosten päivitysvaihtoehtoa.

Piirrosten päivittämisen jälkeen

• sinä ja yhteiskäyttäjät voitte muokata piirroksia laitteissa, joissa on iOS 13 tai iPadOS

• sinä ja yhteiskäyttäjät voitte tarkastella piirroksia – mutta ei muokata niitä – laitteissa, joissa on jokin aiempi OS-versio.

iPadOS on tulossa pian.

ios13-iphone-xs-notes-update-drawing-notification