Shazamin käyttäminen Apple Musicin, Snapchatin ja muiden palvelujen kanssa

Voit kuunnella Shazam-kappaleitasi Apple Musicilla tai muilla musiikkipalveluilla. Voit käyttää Shazamia myös Snapchatin kanssa.

Shazam-kappaleiden kuunteleminen

Kun olettunnistanut kappaleita Shazamin avulla, siirry pyyhkäisemällä kohtaan Library (Kirjasto), niin näet aiemmat Shazam-kappaleet. Voit kuunnella Shazam-kappaleitasi näiden palvelujen avulla.

Apple Music

Napauta Apple Music -painiketta Shazam-kappaleen vierestä, kun haluat kuunnella kyseisen kappaleen Apple Musicissa. Jos olet Apple Musicin tilaaja, Shazamilla tunnistamasi kappaleet lisätään automaattisesti Musiikki-apin soittolistaan, jonka nimi on Shazam-kappaleeni. Jos haluat lisätä Shazam-kappaleen toiseen soittolistaan, napauta Shazam-kappaleen vierestä Lisää ja napauta sitten soittolistaa, johon haluat lisätä kappaleen. Jos et vielä ole tilaaja, ota selvää, miten voit liittyä Apple Musiciin.

Jos et pysty lisäämään kappaleita soittolistaan, muista synkronoida musiikkikirjastosi Apple Musicin kanssa. Jos et halua Shazamin lisäävän kappaleita automaattisesti Apple Musiciin, napauta iPhonen tai iPadin Shazamissa kirjastopainiketta , napauta asetuspainiketta ja poista sitten Auto-add Shazams to Apple Music (Lisää Shazam-kappaleet automaattisesti Apple Musiciin) -toiminto käytöstä.

Spotify

Jos laitteellasi on Spotify-appi, voit myös yhdistää Shazamin Spotify-tiliin. Napauta Library (Kirjasto) -kohdan yläosasta asetuskuvaketta  ja napauta sitten Spotifyn vierestä Connect (Yhdistä). Näin Spotifysta tulee Shazamin oletussuoratoistopalvelu.

Deezer

Jos laitteellasi on Deezer-appi, voit myös avata kappaleita Deezer-tililläsi. Napauta Shazamin vierestä More (Lisää) -painiketta  ja valitse sitten Open in Deezer (Avaa Deezerissä).

Google Play Musiikki

Jos haluat kuunnella Shazam-kappaletta Google Play Musiikilla, napauta kappaleen vierestä More (Lisää) -painiketta  ja valitse Open in Google Play Music (Avaa Google Play Musiikissa).

Shazamilla tunnistettujen kappaleiden ostaminen

iPhonella ja iPadilla voit ostaa kappaleita iTunes Storesta joko Apple Music -tilauksella tai ilman. Android-laitteella voit ostaa kappaleita Google Play Musiikista.

1. Siirry Shazamissa kohtaan Library (Kirjasto) pyyhkäisemällä.
  2. Napauta kappaletta, jonka haluat ostaa, niin kappale avautuu Shazamissa.
  3. Napauta More (Lisää) -painiketta .
  4. Napauta Buy on iTunes (Osta iTunesista).

Shazamin käyttäminen Snapchatissa

Shazam on integroitu Snapchatiin, joten voit käyttää Shazamia Snapchatin kanssa, vaikka sinulla ei olisikaan Shazam-appia tai Shazam-tiliä.

• Voit tunnistaa kappaleen Shazamilla Snapchatissa, kun avaat kameranäytön ja pidät sitä painettuna. Voit lähettää uudet musiikkilöytösi snäppeinä.
  • Jos haluat nähdä aiemmat Shazam-lisäykset Snapchatissa, siirry Snapchatin Asetukset-näytölle ja napauta sitten Lisäpalvelut-kohdasta Shazam.