Shazamin käyttäminen Apple Musicin, Snapchatin ja muiden palvelujen kanssa

Kuuntele Shazam-kappaleitasi Apple Musicilla tai muilla musiikkipalveluilla. Voit käyttää Shazamia myös Snapchatin kanssa.

Shazam-kappaleiden kuunteleminen

Kun olet tunnistanut kappaleen, kuuntele näyte napauttamalla Shazam-kappaleen vieressä olevaa toistopainiketta. Jos haluat kuunnella koko kappaleen, yhdistä Shazam Apple Musiciin tai johonkin muuhun Shazamin tukemaan musiikin suoratoistopalveluun.

iPhonen Shazam-tulosnäyttö

Apple Music

Napauta Shazam-kappaleen vieressä olevaa Apple Music -painiketta, kun haluat kuunnella kyseisen kappaleen Apple Musicissa. Jos olet Apple Musicin tilaaja, Shazamilla tunnistamasi kappaleet voidaan lisätä automaattisesti Musiikki-apin soittolistaan, jonka nimi on My Shazam Tracks (Omat Shazam-kappaleet). Pyyhkäise iPhonea tai iPadia käytettäessä Shazam-päänäytössä ylöspäin My Music (Oma musiikki) -kohtaan, napauta Settings (Asetukset) -painiketta  ja ota sitten Sync Shazams to Apple Music (Synkronoi Shazam-kappaleet Apple Musiciin) -toiminto käyttöön.

Voit myös lisätä Shazam-kappaleen toiseen Apple Musicin soittolistaan Shazam-apista poistumatta. Napauta Add To (Lisää) Shazam-kappaleen vieressä ja napauta sitten soittolistaa. Jos et vielä ole tilaaja, ota selvää, miten voit liittyä Apple Musiciin.

Jos et pysty lisäämään kappaleita soittolistaan, muista synkronoida musiikkikirjastosi Apple Musicin kanssa.

Spotify

Jos laitteellasi on Spotify-appi, voit yhdistää Shazamin Spotify-tiliin:

1. Pyyhkäise iPhonea tai iPadia käytettäessä Shazam-päänäytössä ylöspäin My Music (Oma musiikki) -kohtaan. Pyyhkäise Androidia käytettäessä Shazam-päänäytössä vasemmalle Library (Kirjasto) -kohtaan.
  2. Napauta Settings (Asetukset) -painiketta  ja napauta sitten Spotifyn vieressä Connect (Yhdistä).
  3. Napauta Spotifyssa Agree (Hyväksy). Jos haluat synkronoida Shazam-kappaleesi automaattisesti Spotifyn My Shazam Tracks (Omat Shazam-kappaleet) -soittolistaan, napauta OK.

Kun olet yhdistänyt Shazamin Spotify-tiliisi, voit kuunnella Shazam-kappaleitasi:

• Jos haluat kuunnella koko kappaleen Spotifyssa, napauta Shazam-kappaleen vieressä Spotify.
  • Kuuntele Spotify-apissa Shazam-kappaleita My Shazam Tracks (Omat Shazam-kappaleet) -soittolistalta.
    Jos alun perin päätit olla synkronoimatta Shazam-kappaleitasi Spotifyhin, voit tehdä tämän milloin tahansa Shazamin Settings (Asetukset) -näytössä.

Deezer

Jos laitteellasi on Deezer-appi, voit myös avata kappaleita Deezer-tililläsi. Napauta Shazam-kappaleen vieressä olevaa More (Lisää) -painiketta  ja valitse sitten Open in Deezer (Avaa Deezerissä).

YouTube Music

Jos haluat kuunnella Shazam-kappaletta Android-laitteella YouTube Musicissa, napauta Shazam-kappaleen vieressä olevaa More (Lisää) -painiketta  ja valitse Open in YouTube Music (Avaa YouTube Musicissa).

YouTube Music ei ole käytettävissä Shazamissa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

Shazamin käyttäminen Snapchatissa

Shazam on integroitu Snapchatiin, joten voit käyttää Shazamia Snapchatin kanssa, vaikka sinulla ei olisikaan Shazam-appia tai Shazam-tiliä.

• Voit tunnistaa kappaleen Shazamilla Snapchatissa, kun avaat kameranäytön ja pidät sitä painettuna. Voit lähettää uudet musiikkilöytösi snäppeinä.
  • Jos haluat nähdä aiemmat Shazam-lisäykset Snapchatissa, siirry Snapchatin Asetukset-näytölle ja napauta sitten Lisäpalvelut-kohdasta Shazam.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.