Shazamin käyttäminen Apple Musicin, Snapchatin ja muiden palvelujen kanssa

Voit kuunnella Shazam-kappaleitasi Apple Musicilla tai muilla musiikkipalveluilla. Voit käyttää Shazamia myös Snapchatin kanssa.

Shazam-kappaleiden kuunteleminen

Kun olettunnistanut kappaleita Shazamin avulla, siirry pyyhkäisemällä kohtaan Library (Kirjasto), niin näet aiemmat Shazam-kappaleet. Voit kuunnella Shazam-kappaleitasi näiden palvelujen avulla.

Apple Music

Napauta Apple Music -painiketta Shazam-kappaleen vierestä , kun haluat kuunnella kyseisen kappaleen Apple Musicissa. Shazamilla tunnistamasi kappaleet lisätään automaattisesti Musiikki-apin soittolistaan, jonka nimi on Shazam-kappaleeni. Jos et vielä ole tilaaja, sinua saatetaan kehottaa liittymään Apple Musiciin.

Spotify

Jos laitteellasi on Spotify-appi, voit myös yhdistää Shazamin Spotify-tiliin. Napauta Library (Kirjasto) -kohdan yläosasta asetuskuvaketta  ja napauta sitten Spotifyn vierestä Connect (Yhdistä). Näin Spotifysta tulee Shazamin oletussuoratoistopalvelu.

Deezer

Jos laitteellasi on Deezer-appi, voit myös avata kappaleita Deezer-tililläsi. Napauta Shazamin vierestä More (Lisää) -painiketta  ja valitse sitten Open in Deezer (Avaa Deezerissä).

Google Play Musiikki

Jos haluat kuunnella Shazam-kappaletta Google Play Musiikilla, napauta kappaleen vierestä More (Lisää) -painiketta  ja valitse Open in Google Play Music (Avaa Google Play Musiikissa).

Shazamilla tunnistettujen kappaleiden ostaminen

iPhonella ja iPadilla voit ostaa kappaleita iTunes Storesta joko Apple Music -tilauksella tai ilman. Android-laitteella voit ostaa kappaleita Google Play Musiikista.

1. Siirry Shazamissa kohtaan Library (Kirjasto) pyyhkäisemällä.
  2. Napauta kappaletta, jonka haluat ostaa, niin kappale avautuu Shazamissa.
  3. Napauta More (Lisää) -painiketta .
  4. Napauta Buy on iTunes (Osta iTunesista).

Shazamin käyttäminen Snapchatissa

Shazam on integroitu Snapchatiin, joten voit käyttää Shazamia Snapchatin kanssa, vaikka sinulla ei olisikaan Shazam-appia tai Shazam-tiliä.

• Voit tunnistaa kappaleen Shazamilla Snapchatissa, kun avaat kameranäytön ja pidät sitä painettuna. Voit lähettää uudet musiikkilöytösi snäppeinä.
  • Jos haluat nähdä aiemmat Shazam-lisäykset Snapchatissa, siirry Snapchatin Asetukset-näytölle ja napauta sitten Lisäpalvelut-kohdasta Shazam.