Kirjaston vaihtaminen macOS Catalinan Musiikki-apissa tai Apple TV -apissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit macOS Catalinassa päivittää, käyttää ja vaihdella useita mediakirjastoja.

iTunes-kirjaston päivittäminen macOS Catalinassa

Kun avaat Apple Music -apin tai Apple TV -apin ensimmäisen kerran macOS Catalinassa, iTunes-kirjastosi päivitetään, jotta voit käyttää sitä uusien appien kanssa. Jos sinulla on useita iTunes-kirjastoja, sinun pitää päivittää niistä jokainen, ennen kuin voit käyttää ja vaihdella niiden välillä macOS Catalinassa.

Toiseen iTunes-kirjastoon vaihtaminen

1. Pidä optionäppäintä painettuna ja avaa Musiikki-appi tai Apple TV -appi.
  2. Klikkaa avautuvassa ikkunassa Valitse kirjasto.
  3. Valitse kirjasto ja klikkaa Valitse.

Lue lisätietoja siitä, mitä tapahtuu, kun päivität toisen iTunes-kirjaston.