Tietoja useista iTunes-kirjastoista sekä macOS Catalinan beetaversiosta

macOS Catalinan ensimmäinen beetajulkaisu ei tue siirtymistä useiden iTunes-kirjastojen välillä. Jos sinulla on useita iTunes-kirjastoja ja asennat beetaversion, sinun täytyy toimia näiden ohjeiden mukaisesti.

Asenna Applen beetaohjelmisto vain laitteisiin, jotka eivät ole hyötykäytössä ja jotka eivät ole tärkeitä toimintasi kannalta. Suosittelemme ehdottomasti, että asennat beetaohjelmiston vain järjestelmiin tai laitteisiin, jotka eivät ole ensisijaisessa käytössä, tai Macin toissijaiseen osioon. AppleCare ei tarjoa tukea ohjelmistojen ennakkojulkaisuversioille. Voit antaa palautetta Applelle Palauteapuri-ohjelmalla.

Jos käytät useita iTunes-kirjastoja, varmista, että sinulla on käytössäsi virallisesti tuettu macOS-versio, ennen kuin macOS Catalina julkaistaan yleisesti tänä syksynä. macOS Catalina ensimmäinen beetaversio avaa vain aiemmin valitun iTunes-kirjaston Macissasi.

Valitse ennen macOS Catalinan beetaversion asentamista iTunes-kirjasto, jota haluat käyttää testikoneessasi:

1. Valitse Macin iTunes-ohjelmassa iTunes > Lopeta iTunes.
  2. Pidä optionäppäintä painettuna, kun avaat iTunesin.
  3. Valitse näyttöön avautuvassa ikkunassa Valitse kirjasto.

Valitsemasi iTunes-kirjasto avataan Apple Musicin, Apple TV:n ja Apple Podcastsin beetaversioissa. Muut musiikki- ja mediatiedostosi sekä muut iTunes-kirjastosi pysyvät siellä, minne olet ne tallentanut.

Lue lisätietoja tänä syksynä julkaistavista uusista Apple Music-, Apple TV- ja Apple Podcasts -ohjelmista.