Apple Pro Display XDR -näytön puhdistaminen

Pro Display XDR -näytössä on joko tavallinen tai nanopinnoitettu lasi. Voit estää näytön vaurioitumisen puhdistamalla näyttöpaneelin ja -kotelon seuraavien tärkeiden ohjeiden mukaan.

Nanopinnoitetun lasin puhdistaminen

Käytä pölyn ja tahrojen pyyhkimiseen vain näytön mukana toimitettavaa kuivaa kiillotusliinaa. Nanopinnoitetun lasin puhdistamiseen ei saa käyttää vettä eikä muita nesteitä.

Älä käytä mitään muita liinoja nanopinnoitetun lasin puhdistamiseen. Jos kadotat näytön mukana toimitetun kiillotusliinan, voit tilata korvaavan kiillotusliinan ottamalla yhteyttä Appleen.

Tavallisen lasin puhdistaminen

• Käytä pölyn ja tahrojen pyyhkimiseen näytön mukana toimitettua kiillotusliinaa tai jotakin muuta puhdasta ja kuivaa mikrokuituliinaa.
  • Jos tavallinen lasi edellyttää tarkempaa puhdistusta, irrota näyttö ensin virtalähteestä. Kostuta liinaa hieman vedellä ja pyyhi näyttö puhtaaksi.

Älä puhdista näyttöä asetonia sisältävällä puhdistusaineella. Älä koskaan suihkuta puhdistusainetta suoraan näyttöön. Ainetta saattaa valua näytön sisään, jolloin näyttö saattaa vahingoittua.

Kotelon ja jalustan puhdistaminen

Toimi seuraavien ohjeiden mukaan, jos kotelo (näytön sivut ja jalusta) on puhdistettava tarkemmin.

• Irrota näyttö virtalähteestä, tietokoneesta ja ulkoisista laitteista.
  • Käytä pehmeää ja hiukan kosteaa nukkaamatonta liinaa. Vältä kosteuden joutumista aukkoihin. Älä käytä kotelon puhdistamiseen ikkunanpuhdistusaineita, siivousaineita, aerosolisuihkeita, liuottimia, ammoniakkia, hankausaineita tai vetyperoksidia sisältäviä puhdistusaineita.

Jos koteloon pääsee pölyä, poista se pölynimurilla, jossa on antistaattinen harjaspää.

Älä käytä paineilmaa näyttöpaneelin takana olevan pölyn puhdistamiseen.

Kiillotusliinan puhdistaminen

1. Pese kiillotusliina käsin tiskiaineella ja vedellä.
  2. Huuhtele huolellisesti.
  3. Anna kiillotusliinan kuivua vähintään 24 tuntia.