Apple-näytön nanopinnoitetun lasin puhdistaminen

Jos Apple Pro Display XDR:ssäsi tai iMacissasi on nanopinnoitettua lasia, toimi näiden tärkeiden ohjeiden mukaisesti, jotta näyttö ei vahingoitu sitä puhdistettaessa.

Nanopinnoitetun lasin puhdistaminen

Käytä nanopinnoitetusta lasista valmistetulla näytöllä olevan pölyn tai tahrojen poistamiseen ainoastaan Pro Display XDR:si tai iMacisi mukana toimitettua kiillotusliinaa.

Vaikeasti poistettavien tahrojen ajoittaista puhdistusta varten voit kostuttaa liinan 70-prosenttisella isopropyylialkoholiliuoksella (IPA-liuoksella).

Älä käytä mitään muita liinoja nanopinnoitetun lasin puhdistamiseen. Jos laitteen mukana toimitettu liina katoaa, voit tilata korvaavan kiillotusliinan Applelta.

Kiillotusliinan puhdistaminen

1. Pese kiillotusliina käsin tiskiaineella ja vedellä.
  2. Huuhtele huolellisesti.
  3. Anna kiillotusliinan kuivua vähintään 24 tuntia.