Jos MacBook Pro (13-tuumainen, 2019, kaksi Thunderbolt 3 -porttia) ei tunnista ulkoista laitetta

Mac ei ehkä tunnista ulkoista laitetta, jos se vaatii enemmän virtaa kuin mitä Mac pystyy antamaan.

Jos yrität liittää MacBook Prohon (13-tuumainen, 2019, kaksi Thunderbolt 3 -porttia) ulkoisen laitteen eikä sitä tunnisteta, laite yrittää ehkä käyttää Macista liian paljon virtaa ja se ei ehkä vastaa Thunderbolt 3 (USB-C) -virtamäärityksiä. Mac-tietokoneet voidaan liittää sellaisiin ulkoisiin laitteisiin, kuten ulkoisiin kovalevyihin, jotka ovat yhteensopivia Thunderbolt 3 (USB-C) -portin USB-määrityksen kanssa.

Yritä käyttää USB-keskitintä, Thunderbolt 3 (USB-C) -keskitintä tai virtalähdettä

Jos ulkoinen laite tarvitsee enemmän virtaa kuin mitä Mac pystyy antamaan, yritä liittää laite virralliseen USB- tai Thunderbolt 3 (USB-C) -keskittimeen tai liitä ulkoinen laite sen virtalähteeseen. Liitä sitten keskitin tai ulkoinen laite Maciin.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.