Jos MacBook Pro (13-tuumainen, 2019, kaksi Thunderbolt 3 -porttia) ei tunnista ulkoista laitetta

Mac ei ehkä tunnista ulkoista laitetta, jos se vaatii enemmän virtaa kuin mitä Mac pystyy antamaan.

Jos yrität liittää MacBook Prohon (13-tuumainen, 2019, kaksi Thunderbolt 3 -porttia) ulkoisen laitteen eikä sitä tunnisteta, laite yrittää ehkä käyttää Macista liian paljon virtaa ja se ei ehkä vastaa Thunderbolt 3 (USB-C) -virtamäärityksiä. Mac-tietokoneet voidaan liittää sellaisiin ulkoisiin laitteisiin, kuten ulkoisiin kovalevyihin, jotka ovat yhteensopivia Thunderbolt 3 (USB-C) -portin USB-määrityksen kanssa.

Yritä käyttää USB-keskitintä, Thunderbolt 3 (USB-C) -keskitintä tai virtalähdettä

Jos ulkoinen laite tarvitsee enemmän virtaa kuin mitä Mac pystyy antamaan, yritä liittää laite virralliseen USB- tai Thunderbolt 3 (USB-C) -keskittimeen tai liitä ulkoinen laite sen virtalähteeseen. Liitä sitten keskitin tai ulkoinen laite Maciin.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.