iPhonen, Apple Watchin tai Androidin valmisteleminen vaihtoa varten

Valmistele ja lähetä vanha laite Applelle vaihdettavaksi.

Jos valitsit vaihdon, kun ostit iPhonen tai Apple Watchin, saat paketin, jossa on kaikki tarvittava vanhan laitteen toimittamiseksi takaisin Applelle. Saatat saada paketin samassa pakkauksessa, jossa sait uuden laitteen. Muussa tapauksessa paketin toimittaa sinulle posti tai kuljetusliike erikseen heti uuden tuotteen lähettämisen tai noutamisen jälkeen. Jos olet Aasian ja Tyynenmeren alueella, vaihtopaketti toimitetaan sinulle tai on saatavilla määritetyssä paikassa.

Aasian ja Tyynenmeren alueella oleville asiakkaille: noudata ohjeita vain osioissa Ennen [laitteen] palauttamista ja [Laitteen] palauttaminen.

Ennen iPhonen palauttamista

1. Varmuuskopioi iPhonesi.
  2. Päivitä iPhoneen iOS:n uusin versio.
  3. Poista laite Apple ID ‑laiteluettelosta ennen laitteen lähettämistä.
  4. Jos sinun on lähetettävä iPhone, josta on muodostettu laitepari Apple Watchin kanssa, poista Apple Watchin laitepari. Kun poistat laiteparin, iPhone luo varmuuskopion Apple Watchista.
  5. Valitse Asetukset > Viestit ja laita iMessage pois päältä.
  6. Tyhjennä iPhone.
  7. Sammuta iPhone.
  8. Poista iPhonesi SIM-kortti, jos laitteen käyttö edellyttää sellaista, ja säilytä kortti varmassa tallessa.
  9. Poista kaikki näytönsuojukset ja/tai puhelimen kuoret. Jos laitat ne laatikkoon, ne kierrätetään, eikä niitä voida palauttaa sinulle.

Ennen Apple Watchin palauttamista

1. Päivitä Apple Watchiin watchOS:n uusin versio.
  2. Poista Apple Watchin laitepari ja tyhjennä Apple Watch. Kun poistat laiteparin, iPhone luo varmuuskopion Apple Watchista.
  3. Irrota Apple Watchin ranneke. Jos laitat sen laatikkoon, se kierrätetään, eikä sitä voida palauttaa sinulle.

Ennen Androidin palauttamista

1. Tietojen varmuuskopiointi.
  2. Tyhjennä laite ja palauta tehdasasetukset.
  3. Poista kaikki SIM-kortit, muistikortit, kuoret ja näyttösuojat.

Lue, miten voit siirtää tiedot Android-laitteesta iOS-laitteeseen. Ota yhteyttä laitteen valmistajaan, jos tarvitset edelleen apua.

iPhonen, Apple Watchin tai Androidin pakkaaminen

Tärkeää: Jos ostit uuden iPhonen ja Apple Watchin ja vaihdat käytetyn iPhonen, Apple Watchin tai Androidin, saat kullekin tuotteelle erillisen samanlaisen vaihtopaketin. Vaihtopaketit saattavat saapua eri päivinä. Varmista, että pakkaat oikean käytetyn tuotteen oikeaan vaihtopakettiin, tarkistamalla, että palautuslähetystarrassa oleva tarjoustunnusnumero vastaa vaihdon vahvistussähköpostiviestissä olevaa tarjoustunnusnumeroa. Sinun on aloitettava erillinen vaihto jokaiselle vaihdettavalle tuotteelle ja pakattava ne eri laatikoihin. Lisätietoja Apple-tuotteen vaihtamisesta tai kierrättämisestä on verkossa.

Jos olet Aasian ja Tyynenmeren alueella, jatka kohtaan iPhonen, Apple Watchin tai Android-laitteen palauttaminen.

1. Nosta pahviosa lähetyslaatikosta ja laita Apple Watch, iPhone tai Android pahviosaan näyttö ylöspäin. Älä laita samaan laatikkoon useita tuotteita.
  2. Paina pahviosaa kevyesti alaspäin, jotta laite pysyy paikallaan.
  3. Sulje lähetyslaatikko. Älä sisällytä pakkaukseen ylimääräisiä tavaroita, kuten SIM-korttia. Jos laitat laatikkoon muita tuotteita, niitä ei voida palauttaa sinulle.
  4. Sulje laatikko teipillä ja postita laatikko Applelle.* Jos laatikkoon on kiinnitetty akkutarra, varmista, että akkutarra ei ole peitossa.
  5. Kiinnitä toimitukseen sisältyvä palautuslähetystarra laatikossa olevan alkuperäisen lähetystarran päälle. Jos lähetystarrassa on punainen ”peel here” ‑tarra, palautuslähetystarra on sen alla. Irrota punainen tarra varovasti, jotta palautuslähetystarra tulee näkyviin.

* Apple ei vastaa kuljetuksen aikana aiheutuvista vaurioista.

iPhonen, Apple Watchin tai Androidin palauttaminen

Jos olet Manner-Kiinassa, jatka Manner-Kiina-osioon, jossa on ohjeet iPhonen, Apple Watchin tai Androidin palauttamiseen.

Yhdysvallat ja Kanada

1. Etsi kuljetusliikkeen nimi palautuslähetystarrasta.
  2. Siirry kuljetusliikkeen verkkosivustolle ja etsi toimipiste, johon voit viedä paketin.
    -FedEx
    -UPS
  3. Tarkista vaihdon tila uuden laitteen toimitussähköpostiosoitteessa olevasta linkistä.

Kiina, Manner-

Kuljetusliike tuo sinulle vaihtopaketin iPhonen, Apple Watchin tai Android-laitteen noutamista varten.

1. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.
  2. Tarkista vaihdon tila uuden laitteen toimitussähköpostiosoitteessa olevasta linkistä.

iPhonen tai Apple Watchin palauttaminen Aasian ja Tyynenmeren alueella

Jos olet Aasian ja Tyynenmeren alueella (Manner-Kiinaa lukuun ottamatta), valitse maasi tai alueesi ohjeet iPhonen tai Apple Watchin palauttamiseen Applelle.

Australia

1. Valitse ajoitettu nouto tai palautus tiettyihin paikkoihin. Jos valitset noudon, vaihtopaketti toimitetaan sinulle ennen noutoa. Jos valitset palautuksen, vaihtopaketti on saatavilla palautuspaikassa.
  2. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.
  3. Tarkista vaihdon tila uuden laitteen toimitussähköpostiosoitteessa olevasta linkistä.

Hongkong

1. Valitse ajoitettu nouto tai palautus tiettyihin paikkoihin. Jos valitset noudon, kuljetusliike tuo vaihtopaketin iPhonen tai Apple Watchin noutamista varten. Jos valitset palautuksen, vaihtopaketti on saatavilla palautuspaikassa.
  2. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.
  3. Tarkista vaihdon tila uuden laitteen toimitussähköpostiosoitteessa olevasta linkistä.

Japani

Kuljetusliike tuo sinulle vaihtopaketin iPhonen tai Apple Watchin noutamista varten. Tarkista vaihdon tila uuden laitteen toimitussähköpostiosoitteessa olevasta linkistä.

Korea

Vaihtopaketti toimitetaan sinulle palautusta varten.

1. Toimita laite määrättyyn paikkaan.
  2. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.
  3. Tarkista vaihdon tila uuden laitteen toimitussähköpostiosoitteessa olevasta linkistä.

Taiwan

Kuljetusliike tuo sinulle vaihtopaketin iPhonen tai Apple Watchin noutamista varten.

1. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.
  2. Tarkista vaihdon tila uuden laitteen toimitussähköpostiosoitteessa olevasta linkistä.

Vietnam

1. Valitse ajoitettu nouto tai palautus tiettyihin paikkoihin. Jos valitset noudon, kuljetusliike tuo vaihtopaketin iPhonen tai Apple Watchin noutamista varten. Jos valitset palautuksen, vaihtopaketti on saatavilla palautuspaikassa.
  2. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.
  3. Tarkista vaihdon tila uuden laitteen toimitussähköpostiosoitteessa olevasta linkistä.

© 2023 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple, Apple-logo, iPhone, Watch ja iTunes ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. AppleCare ja iCloud ovat Apple Inc:n palvelumerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. Muut tässä asiakirjassa mainitut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla vastaavien yritysten tavaramerkkejä.