Valmistaudu uuden Muistutukset-apin tuloon

Jotta voit käyttää iOS 13:n Muistutukset-apin uusia ominaisuuksia, kuten älykkäitä luetteloita ja uutta, nopeaa työkalupalkkia, sinun on päivitettävä iCloud-tilisi muistutukset.

Päivitetyt muistutukset eivät ole yhteensopivia aiempien iOS- ja macOS-versioiden kanssa. Jos päivität muistutuksesi iPhonella, jossa on iOS 13, muistutuksia ei voi käyttää samaa iCloud-tiliä käyttävillä iPadeilla tai Maceilla, ennen kuin iPadOS ja macOS Catalina 10.15 ovat saatavilla. Lue, mitä on odotettavissa, kunnes kaikissa laitteissa on uusin ohjelmisto.

Näet aina muistutuksesi Macissa tai PC:ssä kirjautumalla iCloud.comiin yhteensopivalla verkkoselaimella.

Päivitysprosessi

Varmista, että laitteesi on yhteydessä internetiin, ennen kuin avaat Muistutukset-apin ensimmäistä kertaa iOS 13:een päivittämisen jälkeen.

Kun avaat apin, Tervetuloa Muistutukset-appiin -näyttö tarjoaa vaihtoehdon päivittää heti tai vasta myöhemmin. Muistutukset-appi kertoo myös, onko sinulla jaettuja muistutusluetteloita, joihin päivitys vaikuttaa, tai muita laitteita, jotka on myös päivitettävä.

Aloita päivitysprosessi napauttamalla Päivitä nyt. Jos napautat Päivitä myöhemmin, siirryt apin päänäyttöön, ja luetteloidesi yläpuolelle ilmestyy sininen päivityspainike. Napauta sitä, kun olet valmis päivittämään muistutuksesi.

Päivitysprosessi vaikuttaa vain ensisijaisen iCloud-tilisi olemassa oleviin muistutuksiin. Se ei vaikuta muistutuksiin muilla tileillä, kuten toissijaiset iCloud-tilit tai CalDAV- ja Exchange-tilit.

Muistutusten tarkasteleminen muilla laitteilla

Päivityksen jälkeen voit tarkastella muistutuksiasi näissä paikoissa:

• muiden Apple-laitteiden Muistutukset-apit, jos laitteessa on iOS 13, iPadOS, macOS Catalina 10.15 tai watchOS 6 ja jos sillä on kirjauduttu sisään iCloudiin samalla Apple ID:llä
  • Windows-tietokoneen tai Apple-laitteen verkkoselain, vaikka laitteessa olisikin aiempi iOS- tai macOS-versio. Siirry iCloud.comin Muistutuksiin ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.

Jaettujen muistutusluetteloiden käyttäminen

Jaettujen muistutusluetteloiden käyttö edellyttää, että luettelon luoja ja kaikki sen käyttäjät ovat päivittäneet muistutuksensa.

Jos sinulla on Perhejaon kautta luotu perheluettelo, se muunnetaan tavalliseksi jaetuksi luetteloksi, kun perheen järjestäjä päivittää muistutuksensa. Muunnettuun perheluetteloon voi kutsua kenet vain riippumatta siitä, onko kutsuttava henkilö perheenjäsen vai ei.

Päivityksen vaikutukset

Muistutusten päivittämisellä on seuraavat vaikutukset:

• iCloud-muistutuksia voi käyttää muilla laitteilla vain, jos niissä on uusin ohjelmistoversio.
  • Aiempaa ohjelmistoversiota käyttävillä laitteilla luotuja iCloud-muistutuksia voi tarkastella vain laitteilla, joissa on aiempi ohjelmistoversio. Kun päivität kyseisen laitteen uusimpaan ohjelmistoversioon, menetät tällaiset muistutukset, kun avaat Muistutukset-apin.
  • Jos luot uusia iCloud-muistutuksia toisella laitteella, jossa on iOS 13 tai macOS Catalina, mutta et ole vielä avannut uutta Muistutukset-appia kyseisellä laitteella (jos siis esimerkiksi luot muistutuksia Sirin avulla), menetät kyseiset muistutukset, kun avaat apin ensimmäistä kertaa. Voit välttää tämän avaamalla Muistutukset-apin ainakin kerran ennen kuin luot uusia muistutuksia päivitetyllä laitteella.
  • iCloud-muistutukset eivät näy iCloud Windowsille -apissa.