Muistutukset-apin päivitys iOS 13:ssa tai uudemmassa

Päivitä iCloud-tilisi muistutukset, jos haluat käyttää uusia Muistutukset-apin ominaisuuksia, kuten älykkäitä luetteloita ja uutta nopeaa työkalupalkkia, iOS 13:ssa tai uudemmassa.

Päivitetyt muistutukset eivät ole yhteensopivia aiempien iOS- ja macOS-versioiden kanssa. Jos päivität muistutukset iPhonessa, jossa on iOS 13 tai uudempi, muut laitteet, kuten iPad ja Mac, eivät voi käyttää muistutuksia, ennen kuin päivität iPadin iPadOS:ään tai Macin macOS 10.15 Catalinaan. Lue, mitä on odotettavissa, kunnes kaikissa laitteissa on uusin ohjelmisto.

Näet aina muistutuksesi Macissa tai PC:ssä kirjautumalla iCloud.comiin yhteensopivalla verkkoselaimella.

Päivitysprosessi

Varmista, että laitteesi on yhteydessä internetiin, ennen kuin avaat Muistutukset-apin ensimmäistä kertaa iOS 13:een tai uudempaan päivittämisen jälkeen.

Kun avaat apin, Tervetuloa Muistutukset-appiin -näyttö tarjoaa vaihtoehdon päivittää heti tai vasta myöhemmin. Muistutukset-appi kertoo myös, onko sinulla jaettuja muistutusluetteloita, joihin päivitys vaikuttaa, tai muita laitteita, jotka on myös päivitettävä.

Aloita päivitysprosessi napauttamalla Päivitä nyt. Jos napautat Päivitä myöhemmin, siirryt apin päänäyttöön, ja luetteloidesi yläpuolelle ilmestyy sininen päivityspainike. Napauta sitä, kun olet valmis päivittämään muistutuksesi.

Päivitysprosessi vaikuttaa vain ensisijaisen iCloud-tilisi olemassa oleviin muistutuksiin. Se ei vaikuta muistutuksiin muilla tileillä, kuten toissijaiset iCloud-tilit tai CalDAV- ja Exchange-tilit.

Muistutusten tarkasteleminen muilla laitteilla

Päivityksen jälkeen voit tarkastella muistutuksiasi näissä paikoissa:

• muiden Apple-laitteiden Muistutukset-apit, jos laitteessa on iOS 13 tai uudempi, iPadOS, macOS Catalina 10.15 tai watchOS 6 tai uudempi ja jos sillä on kirjauduttu sisään iCloudiin samalla Apple ID:llä
  • Windows-tietokoneen tai Apple-laitteen verkkoselain, vaikka laitteessa olisikin aiempi iOS- tai macOS-versio. Siirry iCloud.comin Muistutuksiin ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.

Jaettujen muistutusluetteloiden käyttäminen

Jaettujen muistutusluetteloiden käyttö edellyttää, että luettelon luoja ja kaikki sen käyttäjät ovat päivittäneet muistutuksensa.

Jos sinulla on Perhejaon kautta luotu perheluettelo, se muunnetaan tavalliseksi jaetuksi luetteloksi, kun perheen järjestäjä päivittää muistutuksensa. Muunnettuun perheluetteloon voi kutsua kenet vain riippumatta siitä, onko kutsuttava henkilö perheenjäsen vai ei.

Päivityksen vaikutukset

Muistutusten päivittämisellä on seuraavat vaikutukset:

• iCloud-muistutuksia voi käyttää muilla laitteilla vain, jos niissä on uusin ohjelmistoversio.
  • Aiempaa ohjelmistoversiota käyttävillä laitteilla luotuja iCloud-muistutuksia voi tarkastella vain laitteilla, joissa on aiempi ohjelmistoversio. Kun päivität laitteeseen uusimman ohjelmiston, kyseisen laitteen uudet muistutukset yhdistetään päivitettyihin muistutuksiin, ja ne ovat käytettävissä kaikissa päivitetyissä laitteissa.
  • Jos luot uusia iCloud-muistutuksia toisella laitteella, jossa on iOS 13 tai uudempi tai macOS Catalina, mutta et ole vielä avannut uutta Muistutukset-appia kyseisellä laitteella (jos siis esimerkiksi luot muistutuksia Sirin avulla), menetät kyseiset muistutukset, kun avaat apin ensimmäistä kertaa. Voit välttää tämän avaamalla Muistutukset-apin ainakin kerran ennen kuin luot uusia muistutuksia päivitetyllä laitteella.
  • iCloud-muistutukset eivät näy Outlookissa, jos käytät iCloudin Windows-versiota Windows-tietokoneella.

Lisätietoja

Päivittämisen jälkeen voit lukea lisää Muistutusten käyttämisestä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa.