Tietojen siirtäminen aiemmasta iOS-laitteesta uuteen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin iTunesin avulla

Siirrä henkilökohtaiset tietosi ja ostamasi sisältö uuteen laitteeseesi iTunesin avulla luodusta varmuuskopiosta.

Jos iTunes-varmuuskopiosi ei ole salattu, iOS-laitteesi tai Apple Watchisi terveys- ja aktiivisuustietoja ei siirretä.

Palautusvaihtoehdot näyttävä näyttö

iTunes-varmuuskopion siirtäminen uuteen laitteeseen

1. Käynnistä uusi laite. Hei-näytön pitäisi tulla näkyviin. Jos olet jo ottanut uuden laitteesi käyttöön, se pitää tyhjentää, ennen kuin voit noudattaa näitä ohjeita.*
  2. Noudata ohjeita, kunnes etenet Apit ja data -näyttöön. Napauta sitten Palauta iTunes-varmuuskopiosta > Seuraava.
  3. Yhdistä uusi laitteesi tietokoneeseen, jolle olet varmuuskopioinut aiemman laitteesi.
  4. Avaa iTunes tietokoneellasi ja valitse laitteesi.
  5. Valitse Palauta varmuuskopio. Valitse sitten varmuuskopio. Varmista päivämäärän ja koon perusteella, että kyseessä on oikea varmuuskopio. Jos sinua kehotetaan päivittämään uudempaan iOS-versioon, lue nämä ohjeet.
  6. Jos sinun pitää palauttaa salatusta varmuuskopiosta, anna kysyttäessä salasanasi.
  7. Odota, kunnes palautus on valmis. Tee sen jälkeen asennus loppuun iOS-laitteesi näytöllä näkyvien ohjeiden mukaan. Jos mahdollista, pidä laite yhdistettynä Wi-Fiin ja virtalähteeseen myös asennuksen jälkeen. Tällöin sisältösi, kuten iCloudissa olevat valokuvat, musiikki ja apit, ladataan automaattisesti takaisin laitteeseesi.

* Tyhjennä laite valitsemalla Asetukset > Yleiset > Nollaa > Poista kaikki sisältö ja asetukset. Tämä poistaa laitteesi kaikki tiedot. Kun olet tyhjentänyt laitteen, se käynnistyy uudelleen ja Hei-näyttö tulee näkyviin.

Käyttöönoton viimeistely

Tarvitsetko edelleen apua?