Tietojen siirtäminen aiemmasta iOS-laitteesta uuteen iPhoneen tai iPadiin Finderin, Apple Devices -apin tai iTunesin avulla

Siirrä henkilökohtaiset tietosi ja ostamasi sisältö uuteen laitteeseesi Apple Devices -apin, Finderin tai iTunesin avulla luodusta varmuuskopiosta.

Jos varmuuskopiosi ei ole salattu, iOS-laitteesi tai Apple Watchisi terveys- ja aktiivisuustietoja ei siirretä.

iPhone, jossa näkyy Apit ja data -näyttö, Palauta Macista tai PC:stä valittuna.

Varmuuskopion siirtäminen uuteen laitteeseen

1. Käynnistä uusi laite. Hei-näytön pitäisi tulla näkyviin. Jos olet jo ottanut uuden laitteesi käyttöön, se pitää tyhjentää, ennen kuin voit noudattaa näitä ohjeita.*
  2. Noudata ohjeita, kunnes etenet Apit ja data -näyttöön. Napauta sitten Palauta Macista tai PC:stä.
  3. Yhdistä uusi laitteesi tietokoneeseen, jolle olet varmuuskopioinut aiemman laitteesi.
  4. Avaa Apple Devices -appi, iTunes tai Finder tietokoneella ja valitse laite. Sinua saatetaan pyytää luottamaan laitteeseesi.
  5. Valitse Palauta varmuuskopio. Valitse sitten varmuuskopio. Varmista päivämäärän ja koon perusteella, että kyseessä on oikea varmuuskopio. Lue, mitä tehdä, jos sinua pyydetään päivittämään iOS:n tai iPadOS:n uudempaan versioon.
  6. Jos sinun pitää palauttaa salatusta varmuuskopiosta, anna kysyttäessä salasanasi.
  7. Odota, kunnes palautus on valmis. Tee sen jälkeen asennus loppuun iOS- tai iPadOS-laitteesi näytöllä näkyvien ohjeiden mukaan. Jos mahdollista, pidä laite yhdistettynä Wi-Fiin ja virtalähteeseen myös asennuksen jälkeen. Tällöin sisältösi, kuten iCloudissa olevat valokuvat, musiikki ja apit, ladataan automaattisesti takaisin laitteeseesi.

* Jos haluat tyhjentää laitteen, jossa on käytössä iOS tai iPadOS 15 tai sitä uudempi, napauta Asetukset > Yleiset > Siirrä tai nollaa [laite] > Poista kaikki sisältö ja asetukset. Napauta iOS 14:ssä tai iPadOS 14:ssä tai sitä vanhemmassa Asetukset > Yleiset > Poista > Poista kaikki sisältö ja asetukset. Tämä poistaa laitteesi kaikki tiedot. Kun olet tyhjentänyt laitteen, se käynnistyy uudelleen ja Hei-näyttö tulee näkyviin.

Viimeistele käyttöönotto

Kun siirryt käyttämään uutta iOS- tai iPadOS-laitettasi, sinun pitää ehkä suorittaa muutama muu vaihe prosessin viimeistelemiseksi. Jos sinulla on Apple Watch, lue, miten voit palauttaa sen varmuuskopiosta ja yhdistää sen uuden iPhonesi laitepariksi.

Tarvitsetko edelleen apua?