Tietojen siirtäminen aiemmasta iOS-laitteesta uuteen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin iCloudin avulla

Siirrä henkilökohtaiset tietosi ja ostamasi sisältö uuteen laitteeseesi aiemman laitteesi iCloud-varmuuskopion avulla.

Palautusvaihtoehdot näyttävä näyttö

iCloud-varmuuskopion siirtäminen uuteen laitteeseen

1. Käynnistä uusi laite. Hei-näytön pitäisi tulla näkyviin. Jos olet jo ottanut uuden laitteesi käyttöön, se pitää tyhjentää, ennen kuin voit noudattaa näitä ohjeita.*
  2. Noudata ohjeita, kunnes etenet Wi-Fi-näyttöön.
  3. Muodosta yhteys napauttamalla jotakin Wi-Fi-verkkoa. Noudata ohjeita, kunnes etenet Apit ja data -näyttöön. Napauta sitten Palauta iCloud-varmuuskopiosta.
  4. Kirjaudu iCloudiin Apple ID:llä ja salasanalla.
  5. Valitse varmuuskopio, kun sitä kysytään. Varmista sekä päivämäärän että koon perusteella, että kyseessä on oikea varmuuskopio. Jos sinua kehotetaan päivittämään uudempaan iOS-versioon, lue nämä ohjeet.
  6. Jos olet ostanut iTunes Store- tai App Store -sisältöä useilla Apple ID:illä, sinua pyydetään kirjautumaan jokaisella niistä. Jos et muista salasanoja, voit ohittaa tämän vaiheen napauttamalla Eikö sinulla ole Apple ID:tä tai unohditko sen?.
  7. Pidä laite yhdistettynä ja odota, kunnes palautus on valmis. Suorita käyttöönotto sen jälkeen loppuun näytöllä näkyvien ohjeiden mukaisesti. Jos mahdollista, pidä laite yhdistettynä Wi-Fiin ja virtalähteeseen myös asennuksen jälkeen. Tällöin sisältösi, kuten iCloudissa olevat valokuvat, musiikki ja apit, ladataan automaattisesti takaisin laitteeseesi.

* Tyhjennä laite valitsemalla Asetukset > Yleiset > Nollaa > Poista kaikki sisältö ja asetukset. Tämä poistaa laitteesi kaikki tiedot. Kun olet tyhjentänyt laitteen, se käynnistyy uudelleen ja Hei-näyttö tulee näkyviin.

Käyttöönoton viimeistely

Tarvitsetko edelleen apua?