Tietojen siirtäminen aiemmasta iOS- tai iPadOS-laitteesta uuteen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin iCloudin avulla

Siirrä henkilökohtaiset tietosi ja ostamasi sisältö uuteen laitteeseesi aiemman laitteesi iCloud-varmuuskopion avulla.

iCloud-varmuuskopion siirtäminen uuteen laitteeseen

1. Käynnistä uusi laite. Hei-näytön pitäisi tulla näkyviin. Jos olet jo ottanut uuden laitteesi käyttöön, se pitää tyhjentää, ennen kuin voit noudattaa näitä ohjeita.*

2. Noudata ohjeita, kunnes etenet Wi-Fi-näyttöön.

3. Muodosta yhteys napauttamalla jotakin Wi-Fi-verkkoa. Noudata ohjeita, kunnes etenet Apit ja data -näyttöön. Napauta sitten Palauta iCloud-varmuuskopiosta.

ios14-iphone12-pro-setup-restage-from-icloud-back-ontap
  4. Kirjaudu iCloudiin Apple ID:llä ja salasanalla.

5. Valitse varmuuskopio, kun sitä kysytään. Varmista sekä päivämäärän että koon perusteella, että kyseessä on oikea varmuuskopio. Lue, mitä voit tehdä, jos sinua pyydetään päivittämään iOS:n tai iPadOS:n uudempaan versioon.

6. Jos olet ostanut iTunes- tai App Store -sisältöä useilla Apple ID:illä, kirjaudu jokaisella niistä. Jos et muista salasanoja, voit ohittaa tämän vaiheen napauttamalla Eikö sinulla ole Apple ID:tä tai unohditko sen? -vaihtoehtoa.

7. Pidä laite yhdistettynä ja odota, kunnes palautus on valmis. Suorita käyttöönotto sen jälkeen loppuun näytöllä näkyvien ohjeiden mukaisesti. Jos mahdollista, pidä laite yhdistettynä Wi-Fiin ja virtalähteeseen myös asennuksen jälkeen. Tällöin sisältösi, kuten iCloudissa olevat valokuvat, musiikki ja apit, ladataan automaattisesti takaisin laitteeseesi.

* Jos haluat tyhjentää laitteen, jossa on käytössä iOS tai iPadOS 15 tai sitä uudempi, napauta Asetukset > Yleiset > Siirrä tai nollaa [laite] > Poista kaikki sisältö ja asetukset. Napauta iOS 14:ssä tai iPadOS 14:ssä tai sitä vanhemmassa Asetukset > Yleiset > Nollaa > Poista kaikki sisältö ja asetukset. Tämä poistaa laitteesi kaikki tiedot. Kun olet tyhjentänyt laitteen, se käynnistyy uudelleen ja Hei-näyttö tulee näkyviin.

Viimeistele käyttöönotto

Kun siirryt käyttämään uutta iOS- tai iPadOS-laitettasi, sinun pitää ehkä suorittaa muutama muu vaihe prosessin viimeistelemiseksi. Jos sinulla on Apple Watch, lue, miten voit palauttaa sen varmuuskopiosta ja tehdä siitä laiteparin uuden iPhonesi kanssa.

Tarvitsetko edelleen apua?