Tietojen siirtäminen uuteen iPhoneen tai iPadiin Pika-aloituksen avulla

Ota uusi iOS-laitteesi automaattisesti käyttöön iPhonen tai iPadin avulla.

Pika-aloitus käyttää molempia laitteita, joten valitse hetki, jolloin et tarvitse nykyistä laitettasi useaan minuuttiin.

Uusi iPhone, jossa näkyy Pika-aloitus-näyttö. Ohjeissa sinua pyydetään asettamaan vanha laitteesi uuden laitteen lähelle.

1. Varmista, että uusi laite on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ja että Bluetooth on käytössä. Laita uusi laite päälle ja aseta se lähelle nykyistä laitetta. Aloita noudattamalla näytöllä annettuja ohjeita. Jos kehote uuden laitteen käyttöönottoon katoaa nykyisestä laitteesta, käynnistä molemmat laitteet uudelleen.
  2. Yhdistä laite Wi-Fi-verkkoon tai laitteen mobiiliverkkoon.
  3. Sinua saatetaan pyytää aktivoimaan mobiililiittymä.
  4. Ota Face ID tai Touch ID käyttöön.
  5. Valitse, miten haluat siirtää tietosi.
    • Jos lataat iCloudista, apit ja tiedot latautuvat taustalla, jolloin voit aloittaa uuden laitteesi käytön heti.
    • Jos siirrät tiedot suoraan edelliseltä laitteeltasi, sinun on odotettava siirron valmistumista molemmissa laitteissa, ennen kuin voit käyttää niitä.
  6. Pidä laitteet lähellä toisiaan ja virtalähteeseen liitettyinä, kunnes tietojen siirtoprosessi on valmis. Siirtoajat voivat vaihdella eri tekijöiden, kuten verkko-olosuhteiden ja siirrettävän datamäärän, mukaan.

Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos uusi iPhonesi on rekisteröity Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin, et voi käyttää Pika-aloitusta tietojen siirtämiseen nykyisestä iPhonestasi.