Tietoja GarageBand 6.0.5:n macOS-yhteensopivuudesta

Tutustu macOS:ään tuleviin muutoksiin ja macOS:n GarageBand 10 -ohjelman päivittämiseen.

Osana tulevaa macOS:n siirtymistä 64-bittiseen teknologiaan GarageBand 6.0.5 ei ole yhteensopiva tulevien macOS-versioiden kanssa alkaen hiljattain julkaistusta macOS Catalina 10.15 -versiosta. GarageBand 10:n macOS-versiolla voit avata GarageBand 6.0.5 -versiolla luodut projektit ja jatkaa työskentelyä niiden parissa.

GarageBandin päivittäminen

Voit ladata GarageBand 10:n uusimman macOS-version ilmaiseksi Mac App Storesta:

GarageBandin vanhemman version poistaminen

Jos olet päivittänyt macOS Catalina 10.15 -versioon ja ladannut uusimman GarageBand-version, voit poistaa ohjelman vanhemman version seuraavasti:

1. Klikkaa Finder ja valitse sitten Siirry > Ohjelmat.
  2. Valitse GarageBand-kansio ja valitse sitten Tiedosto > Siirrä roskakoriin.
  3. Kirjoita salasanasi, jos järjestelmä pyytää sitä, ja klikkaa sitten OK.

GarageBand 10:n uudet ominaisuudet

GarageBand 10 sisältää monia uusia ominaisuuksia ja parannuksia.

Uusi äänikirjasto

• Saat käyttöösi uuden kokoelman ääniä ja instrumentteja.
  • Tutustu tuhansiin uusiin Apple Loops -silmukoihin. Valikoimassa on muun muassa viimeisimpiä elektronisia ja urbaaneja genrejä.

Drummer

• Lisää kappaleeseesi virtuaalinen rumpali, lyömäsoittaja tai biittien tuottaja, joka luo rytmiä realistisilla iskuilla.
  • Valikoimassa on 33 soittajaa suosituista tyylilajeista, mukaan lukien EDM, hiphop, rock ja vaihtoehtoinen.
  • Muokkaa rumpalin suoritusta helposti säätimillä.

Opi soittamaan

Ilmaiset artistioppitunnit auttavat sinua soittamaan hittikappaleita alkuperäisten esittäjien opastuksella.

Smart Controlit

• Muokkaa kirjaston kaikkia ääniä räätälöidyillä nupeilla, painikkeilla ja liukusäätimillä.
  • Smart Controlien ulkoasu ja yksilölliset ominaisuudet vaihtelevat eri instrumenttien välillä.

iCloud

• Pidä GarageBand-projektisi ajan tasalla kaikissa Mac-tietokoneissasi iCloudin avulla.
  • Aloita kappale iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla ja tuo se sitten langattomasti Maciisi jatkokäsittelyä varten.
  • Lisää projektiisi uusia kappaleita missä tahansa käyttämällä GarageBandia iPhonella tai iPadilla.

Yhteensopiva Logic Remoten kanssa

• Soita mitä tahansa GarageBandin instrumentteja langattomasti Macillasi käyttämällä iPhonen tai iPadin Multi-Touch-eleitä.
  • Muokkaa mitä tahansa soitettavaa ääntä iPadin Smart Controlien avulla.
  • Valitse kappaleesi ja selaa äänikirjastoa iPadilla.