LG UltraFine 5K -näytön käyttäminen Macin tai iPad Pron kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan LG UltraFine 5K -näytöstä ja siitä, miten sitä käytetään Macin tai iPad Pron kanssa.

Tietoja LG UltraFine 5K -näytöstä

LG UltraFine 5K -näytön ominaisuuksiin kuuluvat 5 120 x 2 880 -tarkkuus, laaja P3-väriskaala, 500 nitin kirkkaus sekä sisäiset stereokaiuttimet, kamera ja mikrofoni. macOS-integroinnin ansiosta voit säätää näytön äänenvoimakkuutta ja kirkkautta ilman näytön fyysisiä painikkeita.

Mukana toimitettavan Thunderbolt 3 (USB-C) Thunderbolt 3 -logo -kaapelin avulla voit liittää näyttöön MacBook Pron tai MacBook Airin. Vaihtoehtoisesti voit liittää MacBookin tai iPad Pron mukana toimitettavalla USB-C-kaapelilla. Näytössä on yksi Thunderbolt 3 (USB-C) -portti, joka tarjoaa isäntälaitteelle jopa 94 W lataustehoa, ja kolme USB-C-porttia, jotka toimivat downstream-USB-C-portteina (5 Gb/s) ja tarjoavat lisätehoa ja -yhteyksiä yhteensopiville laitteille ja lisävarusteille.

Järjestelmävaatimukset ja yhteensopivat Mac-mallit

LG UltraFine 5K -näyttö (malli 27MD5KL-B) vaatii Macin, jossa on USB-C-portti tai Thunderbolt 3 (USB-C) -portti sekä macOS Mojave 10.14.6 tai uudempi, tai iPad Pron, jossa on USB-C-portti sekä iOS 12.4 tai uudempi. Jos Macissasi on Thunderbolt 2 -portit, voit liittää laitteen näyttöön käyttämällä Thunderbolt 3–Thunderbolt 2 -sovitinta.

5 120 x 2 880 -tarkkuus 60 Hz:n virkistystaajuudella

LG UltraFine 5K -näyttöä voidaan käyttää seuraavien Mac-mallien kanssa täydellä 5K-tarkkuudella:

iMac Pro tukee kahta LG:n UltraFine 5K -näyttöä Dual-Link SST:llä yhdistettynä, tarkkuus 5 120 x 2 880, värisyvyys 10 bpc ja virkistystaajuus 60 Hz. Ota selvää, miten voit yhdistää useita näyttöjä iMac Prohon.

Mac Pro tukee enintään kuutta LG UltraFine 5K -näyttöä asennetuista näytönohjaimista riippuen. Lue lisätietoja useiden näyttöjen liittämisestä Mac Prohon (2019).

Mac mini, MacBook Air ja iMac tukevat yhtä LG UltraFine 5K -näyttöä.

15 tuuman ja 16 tuuman MacBook Pro -mallit tukevat kahta LG UltraFine 5K -näyttöä täydellä tarkkuudella tai neljää LG UltraFine 5K -näyttöä 4 096 x 2 304 -tarkkuudella. Kahden LG UltraFine 5K -näytön käyttäminen täydellä tarkkuudella edellyttää yhden näytön liittämistä MacBook Pron vasemmanpuoleiseen Thunderbolt 3 (USB-C) -porttiin ja toisen näytön liittämistä Macin oikeanpuoleiseen Thunderbolt 3 (USB-C) -porttiin:

3 840 x 2 160 -tarkkuus 60 Hz:n virkistystaajuudella

LG UltraFine 5K -näyttö tukee 3 840 x 2 160 -tarkkuutta 60 Hz:n virkistystaajuudella seuraavissa laitteissa:

3 840 x 1 800 -tarkkuus 60 Hz:n virkistystaajuudella

LG UltraFine 5K -näyttö tukee 3 840 x 1 800 -tarkkuutta 60 Hz:n virkistystaajuudella tässä Mac-mallissa:

• Mac mini (2014), jossa on mieluiten macOS 10.12.4 tai uudempi.

Lue, miten voit säätää näytön tarkkuutta.

Jos näytön liittämisessä on ongelmia

• LG UltraFine 5K -näyttö ei tue näyttöjen ketjutusta. Näytön kolme USB-C-porttia tarjoavat lisäkytkennän ainoastaan USB 3 -laitteisiin.
  • Hae apua kuvaongelmiin, jos kuvaa ei vieläkään näy, vaikka käytössä on oikea kaapeli.
  • Jos LG UltraFine 5K -näyttö ei käynnisty tai kuva ei näy artikkelin ohjeiden noudattamisen jälkeen, ota yhteyttä LG:hen saadaksesi näytön huollettua.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.