Käytä LG UltraFine 5K -näyttöä Macin tai iPadin kanssaTämä artikkeli on arkistoitu, eikä Apple enää päivitä sitä.

Tässä artikkelissa kerrotaan LG UltraFine 5K -näytöstä ja siitä, miten sitä käytetään Macin tai iPadin kanssa.

Tietoja LG UltraFine 5K -näytöstä

LG UltraFine 5K -näytön ominaisuuksiin kuuluvat 5 120 x 2 880 -tarkkuus, laaja P3-väriskaala, 500 nitin kirkkaus sekä sisäiset stereokaiuttimet, kamera ja mikrofoni. macOS-integroinnin ansiosta voit säätää näytön äänenvoimakkuutta ja kirkkautta ilman näytön fyysisiä painikkeita.

Voit liittää Macin tai iPadin mukana toimitetulla Thunderbolt 3 (USB-C) -kaapelilla tai USB-C-kaapelilla. Näytössä on yksi Thunderbolt 3 (USB-C) -portti, joka tuottaa enintään 94 W:n lataustehon Mac-kannettavaan tai iPadiin, ja kolme USB-C-porttia, jotka toimivat downstream-portteina (enintään 5 Gb/s) muiden laitteiden ja lisävarusteiden liittämistä varten.

Järjestelmävaatimukset ja yhteensopivat Mac- ja iPad-mallit

LG UltraFine 5K -näyttö (malli 27MD5KL-B) vaatii Macin, jossa on USB-C-portti tai Thunderbolt 3 (USB-C) -portti sekä macOS Mojave 10.14.6 tai uudempi, tai iPadin, jossa on USB-C-portti sekä iOS 12.4 tai uudempi. Jos Macissasi on Thunderbolt 2 -portit, voit liittää laitteen näyttöön käyttämällä Thunderbolt 3–Thunderbolt 2 -sovitinta.

5 120 x 2 880, 60 Hz

LG UltraFine 5K -näyttöä voidaan käyttää seuraavien Mac- ja iPad-mallien kanssa täydellä 5K-tarkkuudella:

Mac Studio tukee enintään neljää LG UltraFine 5K -näyttöä.

M1 Prolla varustetut MacBook Pro -mallit tukevat kahta LG UltraFine 5K -näyttöä. M1 Maxilla varustetut MacBook Pro -mallit tukevat kolmea LG UltraFine 5K -näyttöä.

Intel-pohjaiset 15- ja 16-tuumaiset MacBook Pro -mallit tukevat kahta LG UltraFine 5K -näyttöä. Kahden LG UltraFine 5K -näytön käyttäminen edellyttää toisen näytön liittämistä MacBook Pron vasemmanpuoleiseen Thunderbolt 3 (USB-C) -porttiin ja toisen näytön liittämistä oikeanpuoleiseen Thunderbolt 3 (USB-C) -porttiin.

13-tuumainen MacBook Pro, Mac mini, MacBook Air ja iMac tukevat yhtä LG UltraFine 5K Display -näyttöä.

iMac Pro tukee kahta LG UltraFine 5K -näyttöä Dual-Link SST:llä yhdistettynä (tarkkuus 5 120 x 2 880 kuvapistettä, värisyvyys 10 bpc ja virkistystaajuus 60 Hz).

Mac Pro tukee enintään kuutta LG UltraFine 5K -näyttöä asennetuista näytönohjaimista riippuen. Lue lisätietoja useiden näyttöjen liittämisestä Mac Prohon (2019).

3 840 x 2 160, 60 Hz

LG UltraFine 5K -näyttö tukee 3 840 x 2 160 -tarkkuutta 60 Hz:n virkistystaajuudella seuraavissa laitteissa:

3 840 x 2 160, 30 Hz

LG UltraFine 5K -näyttö tukee 3 840 x 2 160 kuvapisteen tarkkuutta 30 Hz:n virkistystaajuudella seuraavissa iPad-malleissa:

3 840 x 1 800, 60 Hz

LG UltraFine 5K -näyttö tukee 3 840 x 1 800 -tarkkuutta 60 Hz:n virkistystaajuudella tässä Mac-mallissa:

• Mac mini (2014), jossa on mieluiten macOS 10.12.4 tai uudempi

Lue, miten voit säätää näytön tarkkuutta.

Jos näytön liittämisessä on ongelmia

• LG UltraFine 5K -näyttö ei tue näyttöjen ketjutusta. Näytön kolme USB-C-porttia tarjoavat lisäkytkennän ainoastaan USB 3 -laitteisiin.

• Hae apua kuvaongelmiin, jos näyttö ei käynnisty, vaikka käytössä on oikea kaapeli.

• Jos LG UltraFine 5K Display ei käynnisty artikkelin ohjeiden noudattamisen jälkeen, ota yhteyttä LG:hen näytön huollattamiseksi.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.