Apple TV:n (3. sukupolvi) ottaminen käyttöön

Ota Apple TV käyttöön toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Kytke televisio pistorasiaan ja liitä se

Liitä virtajohto Apple TV:hen ja pistorasiaan. Liitä sitten Apple TV HDMI-kaapelilla televisioon.

Kuvaan ei ole lisätty kuvausta

Käynnistä televisio ja valitse tulo

Käynnistä televisio ja klikkaa mitä tahansa Apple Remoten painiketta, niin käyttöönottonäyttö avautuu. Jos et näe käyttöönottonäyttöä, varmista, että olet valinnut HDMI-tulon, johon Apple TV on liitetty.

Valitse kieli ja muodosta Wi-Fi-yhteys

Valitse kieli ja muodosta yhteys kotisi Wi-Fi-verkkoon Apple TV:n mukana toimitetulla kaukosäätimellä. Internet-yhteyden voi muodostaa Ethernetin avulla liittämällä Apple TV:n Ethernet-kaapelilla reitittimeen.

Odota sitten, kunnes Apple TV on suorittanut käyttöönoton loppuun. Kun käyttöönotto on suoritettu, näet Koti-valikon.

Muuta asetuksia ja etsi päivityksiä

Siirry Apple TV:ssä Asetukset-valikkoon, jossa voit kätkeä appeja Koti-valikosta, muuttaa AirPlay-asetuksia ja hakea uusia ohjelmistopäivityksiä.

Jos haluat ostaa tai vuokrata elokuvia iTunes Storesta tai Apple TV ‑apista, valitse Asetukset > iTunes Store ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.

Voit myös kirjautua iCloudiin, jossa voit tarkastella iCloud-kuvia ja käyttää Perhejakoa Apple TV:ssä. Valitse Asetukset > iCloud ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.

Jos Apple ID:n kaksiosainen todennus on otettu käyttöön ja sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, lue, mitä tehdä.

Tarvitsetko apua?

Saat ohjeita etsimällä ongelmasi alta.

Jos Apple TV:n virta ei kytkeydy

Varmista, että Apple TV on kytketty virtalähteeseen ja että HDMI-kaapeli on liitetty kunnolla sekä Apple TV:hen että televisioon. Jos Apple TV:n virta ei kytkeydy tai jos Apple TV ei näytä videokuvaa tai toista ääntä, lue, mitä tehdä.

Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi

Jos Apple ID:n kaksiosainen todennus on otettu käyttöön, sinua voidaan pyytää antamaan kuusinumeroinen vahvistuskoodisi, kun kirjaudut Apple ID:lläsi Apple TV:hen. Voit saada vahvistuskoodin luotetusta laitteesta, jossa on iOS 9 tai uudempi tai OS X El Capitan tai uudempi. Voit myös pyytää, että Apple lähettää sen luotettuun puhelinnumeroosi.

Jos kaukosäädintä ei voi käyttää

Sinun on ehkä vaihdettava kaukosäätimen paristo. Jos olet ostanut Apple TV:n joltakulta, mutta sen mukana ei toimitettu kaukosäädintä, sinun on ostettava Apple Remote (alumiini) Apple TV:n käyttöönottoa varten.