Lataa ja suoratoista Apple TV+- ja Apple TV -kanavien TV-ohjelmia ja elokuvia

Lue tietoja sisällön lataamisesta ja suoratoistosta Apple TV apin tilauksilla.

TV-ohjelmien ja elokuvien lataaminen

Jos olet Apple TV+ -palvelun tai jonkin Apple TV -kanavan tilaaja, voit ladata tilaukseen kuuluvia TV-ohjelmia ja elokuvia iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin ja Maciin.

1. Avaa Apple TV appi iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa.
  2. Siirry kanavan sivulle. Voit myös hakea elokuvaa tai TV-ohjelmaa.
  3. Napauta tai klikkaa TV-ohjelman tai elokuvan vieressä olevaa latauspainiketta .

Kun haluat etsiä ja toistaa latauksesi, siirry Kirjasto-välilehteen ja napauta tai klikkaa Ladatut-vaihtoehtoa.

Et voi ladata sisältöä Apple TV apista Apple TV:ssä, älytelevisiossa, suoratoistolaitteissa tai osoitteessa tv.apple.com/fi.

Latausrajoitukset

Useimmilla Apple TV -kanavilla lataukset ovat käytettävissä jopa 30 päivää, ennen kuin ne vanhenevat. Joidenkin kanavien kohdalla lataukset saattavat vanheta aiemmin.

Jotkin Apple TV -kanavat saattavat rajoittaa yhtäaikaisesti ladattavien nimikkeiden määrää ja laitteiden määrää, joille sisältöä voi ladata. Jos olet saavuttanut rajan, Apple TV -appi ilmoittaa siitä sinulle. Sinun on poistettava aikaisemmin ladatut TV-sarjan jaksot tai elokuvat yhdeltä (tai joltakin perheesi) laitteelta ennen kuin voit ladata muita ohjelmia kyseiseltä kanavalta.

Suoratoistorajoitukset useissa laitteissa

• Apple TV+: Yhdellä tilauksella voi suoratoistaa samanaikaisesti kuudella laitteella. Jos sinulla on Apple Music -opiskelijatilaus, joka sisältää Apple TV+:n rajoitetun ajan, voit suoratoistaa Apple TV+:aa vain yhdellä laitteella kerrallaan.
  • Apple TV -kanavat: Yhdellä tilauksella voi suoratoistaa samanaikaisesti kolmella laitteella. Jotkin kanavat saattavat kuitenkin sallia enemmän kuin kolme samanaikaista suoratoistoa.

Lisätietoja

Apple TV apin, Apple TV -kanavien, Apple TV+:n ja kaupan saatavuus saattavat vaihdella maa- ja aluekohtaisesti. Katso, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.