Apple TV+- ja Apple TV -kanavien TV-ohjelmien ja elokuvien lataaminen ja suoratoisto

Lue, miten voit ladata tai suoratoistaa sisältöä Apple TV+- tai Apple TV -kanavilta.

Ohjelman tai elokuvan lataaminen iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin tai Maciin

Lataa TV-ohjelmia ja elokuvia, jotka sisältyvät Apple TV+ -tilaukseesi tai Apple TV -kanavaan, kuten STARZ, AMC+, EPIX tai A&E Crime Central.

1. Avaa Apple TV -appi iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa.
  2. Selaa elokuvia tai TV-ohjelmia tai hae niitä.
  3. Etsi latauspainike ja napauta tai klikkaa sitä.
    Apple TV -appi iPhonessa, jossa näkyy Ted Lasson kausi 2 Seuraavaksi-kohdassa.
  4. Kun haluat etsiä ja toistaa latauksesi, siirry Kirjasto-välilehteen ja napauta tai klikkaa Ladatut-vaihtoehtoa.
  5. Eikö TV-ohjelmien ja elokuvien lataaminen onnistu? Olet ehkä saavuttanut latausrajoituksen tai kanava ei salli latauksia.*

* Et voi ladata sisältöä Apple TV -apista Apple TV:ssä, älytelevisiossa, suoratoistolaitteissa tai osoitteessa tv.apple.com/fi. Voit sen sijaan suoratoistaa sisältöä näissä laitteissa.

Latausrajoitukset

Useimmilla Apple TV -kanavilla lataukset ovat käytettävissä jopa 30 päivää, ennen kuin ne vanhenevat. Joidenkin kanavien kohdalla lataukset saattavat vanheta aiemmin.

Jotkin Apple TV -kanavat saattavat rajoittaa yhtäaikaisesti ladattavien nimikkeiden määrää ja laitteiden määrää, joille sisältöä voi ladata. Jos olet saavuttanut rajan, Apple TV -appi ilmoittaa siitä sinulle. Jos haluat ladata lisää nimikkeitä, poista TV-ohjelmien jaksoja tai elokuvia, jotka olet jo ladannut yhdeltä omalta (tai perheesi) laitteelta.

Suoratoistorajoitukset useissa laitteissa

• Apple TV+: Yhdellä tilauksella voi suoratoistaa samanaikaisesti kuudella laitteella. Jos sinulla on Apple Music -opiskelijatilaus, joka sisältää Apple TV+:n rajoitetun ajan, voit suoratoistaa Apple TV+:aa vain yhdellä laitteella kerrallaan.
  • Apple TV -kanavat: Yhdellä tilauksella voi suoratoistaa samanaikaisesti kolmella laitteella. Jotkin kanavat saattavat kuitenkin sallia enemmän kuin kolme samanaikaista suoratoistoa.

Lisätietoja

Apple TV -apin, Apple TV -kanavien, Apple TV+:n ja kaupan saatavuus saattavat vaihdella maa- ja aluekohtaisesti. Katso, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.