Ota käyttöön LED-salamahälytykset iPhonessa tai iPad Prossa

iPhonen tai iPad Pron LED-salama voi vilkkua, kun laite on lukittuna ja saat ilmoituksen. Tämä voi olla kätevää, jos et halua jättää huomiotta ilmoituksia laitteen ollessa lukittuna ja äänettömässä tilassa.

Ilmoita väläyttämällä LEDiä -toiminnon ottaminen käyttöön

1. Valitse Asetukset > Yleiset > Käyttöapu > Ilmoita väläyttämällä LEDiä.
  2. Ota käyttöön Ilmoita väläyttämällä LEDiä.
  3. Valitse Väläytä, kun äänettömänä, jos haluat Ilmoita väläyttämällä LEDiä -toiminnon toimivan vain, kun iPhone tai iPad Pro* on äänettömässä tilassa.

Ilmoita väläyttämällä LEDiä -toiminto toimii vain laitteen ollessa lukittuna.

* Ilmoita väläyttämällä LEDiä -toiminto on käytettävissä iPad Pro -malleissa, jotka on julkistettu vuonna 2016 tai myöhemmin.