Tietoja iWork ’09:n macOS-yhteensopivuudesta

Tutustu macOS:ään tuleviin muutoksiin ja iWork-ohjelmien päivittämiseen.

Osana tulevaa macOS:n siirtymistä 64-bittiseen teknologiaan saatat nähdä ilmoituksen avatessasi Pagesin, Numbersin ja Keynoten iWork '09 -versioita, että ohjelmat eivät ole yhteensopivia tulevien macOS-versioiden kanssa alkaen macOS Catalina 10.15:stä.

Päivitä Pagesin, Numbersin ja Keynoten uusimpiin versioihin, jotta voit jatkaa iWork-dokumenttien käyttöä macOS Catalinassa. iWorkin Mac-version uudemmat versiot pystyvät avaamaan vanhemmilla iWork-versioilla luodut dokumentit. Kun avaat vanhempia iWork-tiedostoja uudemmilla Pagesin, Numbersin ja Keynoten versioilla, saat ilmoituksen, jos tämä aiheuttaa muutoksia dokumenttiisi.

Ohjelmien päivittäminen

macOS High Sierrassa ja uudemmissa voit ladata Pagesin, Numbersin ja Keynoten uusimmat versiot: