Tietoja iWork ’09:n macOS-yhteensopivuudesta

Tutustu macOS:n muutoksiin ja iWork-appien päivittämiseen.

Osana macOS:n siirtymistä 64-bittiseen teknologiaan saatat nähdä ilmoituksen avatessasi Pagesin, Numbersin ja Keynoten iWork ’09 -versioita, että apit eivät ole yhteensopivia tulevien macOS-versioiden kanssa alkaen macOS Catalina 10.15:stä.

Päivitä Pagesin, Numbersin ja Keynoten uusimpiin versioihin, jotta voit jatkaa iWork-dokumenttien käyttöä macOS Catalinassa. iWorkin Mac-version uudemmat versiot pystyvät avaamaan vanhemmilla iWork-versioilla luodut dokumentit. Kun avaat vanhempia iWork-tiedostoja uudemmilla Pagesin, Numbersin ja Keynoten versioilla, saat ilmoituksen, jos tämä aiheuttaa muutoksia dokumenttiisi.

Appien päivittäminen

macOS Mojavessa tai uudemmissa voit ladata Pagesin, Numbersin ja Keynoten uusimmat versiot:

Vanhempien appien poistaminen

Jos olet päivittänyt macOS Catalina 10.15:een tai uudempaan ja ladannut Pagesin, Numbersin ja Keynoten uusimmat versiot, voit poistaa vanhemmat versiot:

1. Klikkaa Finder ja valitse sitten Siirry > Ohjelmat.
  2. Valitse iWork ’09 -kansio ja valitse sitten Tiedosto > Siirrä roskakoriin.
  3. Kirjoita salasanasi, jos järjestelmä pyytää sitä, ja klikkaa sitten OK.