Tilaa Apple TV -kanavia Apple TV -apissa

Apple TV -apilla voit tilata juuri ne kanavat, jotka haluat, ilman appien lataamista. Voit katsella sisältöä, joka kuuluu tilaukseesi suoraan Apple TV -apissa – suoratoistona1 ja kaikilla laitteillasi.

Etsi Apple TV -apissa kanava, jotta voit katsoa tilauksella elokuvia, ohjelmia ja muuta sisältöä. Hinnoittelu vaihtelee kanavittain. Voit tarkastella kokeilun tietoja, kuukausihintoja ja uusintaehtoja ennen kuin vahvistat tilauksesi.

Apple TV -apin ja Apple TV -kanavien ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja siitä, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Tarvittavat asiat

Varmista, että sinulla on yksi seuraavista laitteista:

Etsi Apple TV -kanavia

Avaa iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla Apple TV -appi ja napauta Katso nyt -kohtaa näytön alareunassa. Avaa Apple TV -appi Apple TV:ssäsi tai äly-TV:ssäsi ja valitse Katso nyt näytön yläosasta.

Vieritä alas Kokeile Apple TV -kanavia -kohtaan tai siirry Hakuun etsiäksesi tiettyä kanavaa.

Apple TV -apin ja Apple TV -kanavien saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Tietyt kanavat eivät välttämättä ole saatavilla jokaisessa maassa ja joka alueella.

Tilaa tai aloita ilmainen kokeilu

Valitse kanava, jonka haluat tilata tai aloita ilmainen kokeilu. Kun kokeilu päättyy, Apple ID:täsi veloitetaan.2

Jos käytät Perhejakoa ja joku perheryhmäsi jäsenistä tilaa Apple TV -kanavan, näet viestin siitä, että sinulla on jo pääsy tälle kanavalle.

Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi

Sinua saatetaan pyytää antamaan Apple ID:si ja salasanasi. Varmista, että olet kirjautunut sisään Apple ID:llä, jota käytät App Storessa ja iTunes Storessa ostosten tekemiseen.

Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, seuraa kehotusta luoda sellainen. Tai jos unohdit Apple ID:si tai et ole varma, onko sinulla sellaista, lue, miten toimia.

Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, Apple ID:lläsi on käytössä kaksiosainen todennus. Lue tietoja kaksiosaisesta todennuksesta ja toimenpiteistä, jos kirjautuminen ei edelleenkään onnistu.

Vahvista laskutustietosi

Sinua saatetaan pyytää vahvistamaan laskutustietosi ja sinun on kenties lisättävä voimassaoleva maksutapa.2

Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.

Katsele kaikilla laitteillasi online- tai offline-tilassa

Voit suoratoistaa sisältöä3 myös Apple TV -apin kanavatilauksissa ilman, että sinun on ladattava appia. Pääset tilaukseesi käsiksi millä tahansa laitteella, jolla olet kirjautuneena Apple TV -appiin Apple ID:lläsi.

Jos kuulut Perhejako-ryhmään, perheesi voi suoratoistaa jokaista kanavaa jopa kolmella laitteella samaan aikaan.Jotkin kanavat voivat sallia suoratoiston yhtä aikaa jopa kolmella laitteella. Lisätietoja Perhejaon käyttämisestä ostosten jakamiseen.

Sen lisäksi, että voit katsoa tilaustasi Apple TV -apissa, voit kenties kirjautua kanavan verkkosivulle tai sovellukseen samalla Apple ID:llä, jota olet käyttänyt Apple TV -apissa sisällön katsomiseen.

Lataa kanavasisältöä

Voit ladata tiettyjä TV-ohjelmia ja elokuvia iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Apple TV -apin kanavalta, jotta voit katsoa niitä ilman yhteyttä.

Siirry iOS-laitteellasi Apple TV -apissa kanavan sivulle tai hae elokuvaa tai TV-ohjelmaa, jonka haluat ladata. Napauta sitten  jakson tai elokuvan vieressä.

Kun haluat löytää latauksesi, mene Kirjasto-välilehteen ja napauta kohtaa Lataukset.

Lisätietoja

1. Voit katsoa kaikkea sisältöä silloin kun haluat ja ilman mainoksia. Jotkin CBS:n on-demand-ohjelmat saattavat sisältää mainoksia. Jotkin kanavat voivat sallia sinun toistaa TV:tä reaaliajassa, mihin saattaa sisältyä mainoksia.
  2. Voit käyttää Apple ID -saldoa Apple TV -kanavatilauksen maksamiseen, mutta sinulla on oltava riittävästi saldoa Apple ID:lläsi ensimmäisen uusimisen maksamiseen. Lue, miten lunastat App Store- ja iTunes -lahjakortteja saldoksi tai lisäät varoja Apple ID:si.
  3. Kun matkustat kansainvälisesti, et voi välttämättä suoratoistaa kaikkien kanavien sisältöä. Lataa haluamasi elokuvat tai ohjelmat ennen kuin lähdet nykyisestä maastasi tai alueeltasi.