Apple TV -kanavien tilaaminen Apple TV -apissa

Apple TV -apilla voit tilata juuri haluamasi kanavat ilman appien lataamista. Voit katsella tilaukseesi kuuluvaa sisältöä suoraan Apple TV -apissa – tarpeen mukaan1 ja kaikilla laitteillasi.

Etsi Apple TV -apissa kanava, jotta voit katsoa tilauksella elokuvia, ohjelmia ja muuta sisältöä. Hinnoittelu vaihtelee kanavittain. Voit tarkastella kokeilun tietoja, kuukausihintoja ja uusintaehtoja, ennen kuin vahvistat tilauksesi.

Apple TV -apin ja Apple TV -kanavien ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Tarvittavat asiat

Varmista, että sinulla on yksi seuraavista laitteista:

Etsi Apple TV -kanavia

Avaa iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla Apple TV -appi ja napauta Katso nyt -kohtaa näytön alareunassa. Avaa Apple TV -appi Apple TV:ssäsi tai äly-TV:ssäsi ja valitse Katso nyt näytön yläosasta.

Vieritä alas Kokeile Apple TV -kanavia -kohtaan tai siirry Hakuun etsiäksesi tiettyä kanavaa.

Apple TV -apin ja Apple TV -kanavien saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Tietyt kanavat eivät välttämättä ole saatavilla jokaisessa maassa ja joka alueella.

Tilaa tai aloita ilmainen kokeilu

Valitse kanava, jonka haluat tilata, tai aloita ilmainen kokeilu. Kun kokeilu päättyy, Apple ID:täsi veloitetaan.2

Jos käytät Perhejakoa ja joku perheryhmäsi jäsenistä tilaa Apple TV -kanavan, näet viestin siitä, että sinulla on jo oikeudet tämän kanavan käyttöön.

Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi

Sinua voidaan pyytää antamaan Apple ID:si ja salasanasi. Varmista, että olet kirjautunut sisään Apple ID:llä, jota käytät App Storessa ja iTunes Storessa ostosten tekemiseen.

Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, luo se toimimalla ohjeiden mukaan. Jos unohdit Apple ID:si tai et ole varma, onko sinulla sitä, lue, miten toimia.

Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, Apple ID:lläsi on käytössä kaksiosainen todennus. Lue tietoja kaksiosaisesta todennuksesta ja toimenpiteistä, jos kirjautuminen ei edelleenkään onnistu.

Vahvista laskutustietosi

Sinua voidaan pyytää vahvistamaan laskutustietosi ja sinun on ehkä lisättävä voimassa oleva maksutapa.2

Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.

Katsele kaikilla laitteillasi online- tai offline-tilassa

Voit suoratoistaa kanavatilauksesi sisältöä3 Apple TV -apilla ilman apin lataamista. Voit käyttää tilaustasi millä tahansa laitteella, jolla olet kirjautuneena Apple TV -appiin Apple ID:lläsi.

Jos kuulut Perhejako-ryhmään, perheesi voi suoratoistaa jokaista kanavaa jopa kolmella laitteella samaan aikaan.Jotkin kanavat voivat sallia suoratoiston yhtä aikaa jopa kolmella laitteella. Lisätietoja Perhejaon käyttämisestä ostosten jakamiseen.

Sen lisäksi, että voit katsoa tilaustasi Apple TV -apissa, voit mahdollisesti kirjautua kanavan verkkosivulle tai sovellukseen samalla Apple ID:llä kuin mitä olet käyttänyt Apple TV -apissa sisällön katsomiseen.

Lataa kanavasisältöä

Voit ladata tiettyjä TV-ohjelmia ja elokuvia iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Apple TV -apin kanavalta, jotta voit katsoa niitä offline-tilassa.

Siirry iOS-laitteellasi Apple TV -apissa kanavan sivulle tai hae elokuvaa tai TV-ohjelmaa, jonka haluat ladata. Napauta sitten  jakson tai elokuvan vieressä.

Kun haluat etsiä ja toistaa latauksesi, siirry Kirjasto-välilehteen ja napauta Ladatut.

Lisätietoja

1. Voit katsoa kaikkea sisältöä tarpeen mukaan ja ilman mainoksia. Jotkin CBS:n on-demand-ohjelmat saattavat sisältää mainoksia. Jotkin kanavat voivat myös antaa sinun toistaa reaaliaikaisia TV-ohjelmia, jotka voivat sisältää mainoksia. Kanavat, jotka antavat sinun toistaa reaaliaikaisia TV-ohjelmia Apple TV -apissa, saattavat edellyttää Sijaintipalveluiden käyttöönottoa laitteessa.
  2. Voit käyttää Apple ID -saldoa Apple TV -kanavatilauksen maksamiseen, mutta sinulla on oltava riittävästi saldoa Apple ID:lläsi ensimmäisen uusimisen maksamiseen. Lue, miten lunastat App Store- ja iTunes-lahjakortteja saldoksi tai lisäät varoja Apple ID:hesi.
  3. Kun matkustat ulkomailla, et ehkä voi suoratoistaa kaikkien kanavien sisältöä. Lataa haluamasi elokuvat tai ohjelmat, ennen kuin lähdet nykyisestä maastasi tai alueeltasi.