Apple TV -kanavien tilaaminen Apple TV -apissa

Apple TV ‑apilla voit tilata vain haluamasi kanavat lataamatta yhtäkään appia. Sitten voit katsoa tilaukseesi kuuluvaa sisältöä suoraan Apple TV ‑apista tarpeen mukaan ja kaikilla laitteilla.1

Apple TV -kanavien tilaaminen

Tilaa nyt
  1. Avaa Apple TV -appi.

2. Valitse Store-välilehti.

3. Vieritä kohtaan Add Channels & Apps (Lisää kanavia ja appeja) tai Add Channels (Lisää kanavia).*

4. Kun löydät kanavan, avaa se ja valitse Tilaa tai Kokeile ilmaiseksi -painike.

5. Voit ostaa kanavan tilauksen antamalla Apple ID:si ja salasanasi.

Lue, miten sinun tulee toimia, jos et tiedä Apple ID:täsi.

Hinnoittelu vaihtelee kanavittain. Voit tarkastella kokeilun tietoja, kuukausihintoja ja uusintaehtoja, ennen kuin vahvistat tilauksesi. Apple TV -kanavien tilaamisen lisäksi voit tilata Apple TV+ -palvelun, jossa voit katsoa alkuperäistuotantoa TV- ja elokuvamaailman luovimmilta osaajilta.

Apple TV -kanavien katseleminen Apple TV -apissa

1. Avaa Apple TV -appi.

2. Valitse Koti-välilehti.

3. Vieritä kohtaan Channels & Apps (Kanavat ja apit) tai Channels (Kanavat).*

4. Avaa kanava Apple TV -apissa. Voit striimata kanavatilaukseen kuuluvaa sisältöä Apple TV -apissa avaamatta kanavan omaa appia.2

Kun olet tilannut Apple TV ‑kanavia:

Joillakin Apple TV ‑kanavilla voit ehkä kirjautua kyseisen kanavan verkkosivustolle tai appiin samalla Apple ID:llä, jolla katsot sisältöä Apple TV ‑apista.

Jos sinulla on vaikeuksia käyttää Apple TV ‑kanavan tilausta Apple TV ‑apista, sinun on ehkä peruttava tilauksesi kyseisen kanavan verkkosivustolla tai apissa ja sitten tilattava kanava uudelleen Apple TV ‑apista.

1. Voit katsella kaikkea sisältöä sinulle sopivaan aikaan ilman mainoksia. Jotkin Apple TV -appia tukevat laitteet eivät ehkä tarjoa Apple TV -kanavia. Joidenkin kanavien on-demand-ohjelmissa saattaa olla mainoskatkoja. Jotkin kanavat voivat myös antaa sinun striimata reaaliaikaisia TV-ohjelmia, jotka voivat sisältää mainoksia. Kanavat, jotka antavat sinun toistaa reaaliaikaisia TV-ohjelmia Apple TV -apissa, saattavat edellyttää Sijaintipalveluiden käyttöönottoa laitteessa.

2. Kun matkustat ulkomailla, et ehkä voi striimata kaikkien kanavien sisältöä. Lataa haluamasi elokuvat tai ohjelmat, ennen kuin lähdet nykyisestä maastasi tai alueeltasi.

* Apple TV -apin ja Apple TV -kanavien saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.