ACiT 2019 iOS -huoltosertifiointikokeen (iOS-19A) aiheet

Lue lisätietoja ACiT 2019 iOS -huoltosertifiointikokeen (iOS-19A) aiheista ja osioista.

Mitä kokeeseen sisältyy?

ACiT 2019 iOS -huoltosertifiointikoe (iOS-19A) on Pearson VUE:n tarjoama tietokoneella suoritettava verkkokoe. Testi perustuu avoimiin resursseihin. Osallistujien tulee vastata kysymyksiin ATLAS-palvelussa olevien Applen koulutusmateriaalien ja kurssien avulla.

Jos haluat saada vuoden 2019 Applen sertifioidun iOS-teknikon (Apple Certified iOS Technician, ACiT) pätevyyden, sinun täytyy suorittaa tämä koe (iOS-19A) sekä Apple-huollon perusasioiden koe (SVC-19A) hyväksytysti.

Huomaa, että Apple-huollon perusasioiden koe on suoritettava ennen iOS-huoltosertifiointikokeen suorittamista.

Kokeen yhteenveto

• Osioiden määrä: 2
  • Oppimistavoitteiden määrä: 16
  • Kohtien kokonaismäärä: 70
  • Hyväksyttyyn suoritukseen vaadittava tulos: vähintään 80 prosenttia oikein (vähintään 56/70 on suoritettava hyväksytysti)
  • Kokeen aikaraja: 2 tuntia

Osiot ja aiheet

ACiT 2019 iOS -huoltosertifiointikoe kattaa alla luetellut aiheet ja osiot.

Vianmääritys (41 kohtaa)

• Kuvaile tietyn skenaarion vianmääritykseen käytetty diagnostiikka.
  • Luokittele tietty tunnistettu ongelma laitteisto-ongelmaksi (mukaan lukien vahingosta johtuvat vauriot), ohjelmisto-ongelmaksi, ympäristöongelmaksi tai oppimismahdollisuudeksi.
  • Tunnista iOS:n määritys- ja aktivointiprosessin vaiheet.
  • Luettele akkuun liittyvien ongelmien yleiset ratkaisukeinot.
  • Luettele postilaatikon hallinnan perussäätimet.
  • Kuvaile iOS:n vakioappeja ja -ominaisuuksia.
  • Kuvaile, miten voit räätälöidä ja mukauttaa iPhonen yleiset asetukset ja käyttöapuasetukset.
  • Kuvaile apeissa käytettävissä olevat tietosuoja-asetukset.

iPhone-huolto (29 kohdetta)

• Luettele iPhone-mallin asianmukaisen ja turvallisen huollon kannalta välttämättömät fyysiset tarvikkeet ja verkkoresurssit.
  • Tunnista simuloidussa työasemassa tarvikkeet, joita tarvitaan iPhone-mallien vahinkojen ehkäisemiseksi huollon aikana.
  • Tunnista kaikkien iPhone-mallien huoltamiseen yleisesti käytetyt työkalut.
  • Tunnista iPhone 5- ja SE-mallien huollon erikoistyökalut, varusteet ja toimintatavat.
  •
  • Määritä iPhone 6 -mallien huollon erikoistyökalut, varusteet ja toimintatavat.
  • Tunnista iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan huollon erikoistyökalut, varusteet ja toimintatavat.
  • Tunnista iPhone 8:n ja iPhone 8 Plussan huollon erikoistyökalut, varusteet ja toimintatavat.
  • Tunnista iPhone X -mallien huollon erikoistyökalut, varusteet ja toimintatavat.

ATLAS-palvelun kurssit

Suosittelemme, että perehdyt ATLAS-palvelun ACiT :n kursseihin (2019) tai (Julkinen 2019), kun valmistaudut ACiT 2019 iOS -huoltosertifiointikokeeseen.