Applen FIPS-salausmoduulit v9.0 Inteliä varten macOS Mojave 10.14:ssä

Lue tietoja macOS Mojave 10.14:n salausmoduuleista: Applen CoreCrypto-moduuli v9.0 Inteliä varten ja Applen CoreCrypto Kernel -moduuli v9.0 Inteliä varten.

macOS Mojaven salausmoduulit (Applen CoreCrypto-moduuli v9.0 Inteliä varten ja Applen CoreCrypto Kernel -moduuli v9.0 Inteliä varten) eivät edellytä käyttöönottoa tai määritystä, jotta niitä voidaan käyttää FIPS-tilassa FIPS 140-2 -standardin vaatimusten mukaisesti macOS Mojave 10.14:ään perustuvissa laitteissa.

Tarkat ohjeet moduulien asianmukaisesta käytöstä ovat PDF-dokumentissa Salaushallinnoijan tehtäväopas – Intelin FIPS 140-2 -vaatimustenmukaisuus macOS Mojave 10.14:ssä.

Liittyvä validointi (käsiteltävät moduulit)

Muut käyttöjärjestelmät

Lue lisätietoja tuotteiden suojauksesta, validoinneista ja ohjeista: