Päivitä Applen käyttöönotto-ohjelmista ennen 1.12.2019

Päivitä Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin, jotta voit jatkaa laiterekisteröintiohjelman ja määrälisenssiohjelman käyttöä. Applen käyttöönotto-ohjelmat eivät enää ole saatavilla 1.12.2019 alkaen.

Apple School Manageriin päivittäminen

Jos koulutusorganisaatiollasi on tällä hetkellä käytössä Applen käyttöönotto-ohjelmia, kuten laiterekisteröintiohjelma tai määrälisenssiohjelma, voit päivittää Apple School Manageriin

Apple School Manager on palvelu, jonka avulla voi ostaa sisältöä, määrittää laitteiden automaattisen rekisteröinnin mobiililaitteiden hallintaratkaisuun (MDM) sekä luoda tilejä oppilaille ja henkilökunnalle. Apple School Manageria voi käyttää verkon kautta, ja se on kehitetty teknologiavastaavia, IT-ylläpitäjiä, henkilökuntaa sekä ohjaajia varten.

Voit päivittää Apple School Manageriin* kirjautumalla osoitteeseen deploy.apple.com tai school.apple.com Applen käyttöönotto-ohjelmien edustajatilin tunnistetiedoilla ja noudattamalla sitten ohjeita.

Apple Business Manageriin päivittäminen

Jos yritysorganisaatiollasi on tällä hetkellä käytössä laiterekisteröintiohjelma, voit päivittää Apple Business Manageriin. Jos organisaatiosi käyttää vain määrälisenssiohjelmaa (VPP), voit rekisteröityä Apple Business Manageriin ja kutsua sitten olemassa olevat VPP-ostajat uudelle Apple Business Manager -tilillesi.

Apple Business Managerin avulla voit ostaa sisältöä ja määrittää laitteiden automaattisen rekisteröinnin mobiililaitteiden hallintaratkaisuun (MDM). Apple Business Manageria voi käyttää verkon kautta, ja se on kehitetty teknologiavastaavia ja IT-ylläpitäjiä varten.

Voit päivittää Apple Business Manageriin* kirjautumalla osoitteeseen deploy.apple.com tai business.apple.com Applen käyttöönotto-ohjelmien edustajatilin tunnistetiedoilla ja noudattamalla sitten ohjeita.

Lisätietoja

* Jos haluat päivittää Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin, tarvitset Macin, jossa on Safarin versio 8 tai uudempi, tai Windows-tietokoneen, jossa on Microsoft Edgen versio 25.10 tai uudempi.