Päivitä Applen käyttöönotto-ohjelmista ennen 1.12.2019

Päivitä nyt Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin, jotta voit jatkaa laiterekisteröintiohjelman ja määrälisenssiohjelman käyttöä. Laiterekisteröintiohjelma ei ole enää saatavilla osoitteessa deploy.apple.com 1.12.2019 alkaen. Määrälisenssiohjelma ei ole enää saatavilla 1.5.2020 alkaen.

Apple School Manageriin päivittäminen

Jos koulutusorganisaatiollasi on tällä hetkellä käytössä Applen käyttöönotto-ohjelmia, kuten laiterekisteröintiohjelma tai määrälisenssiohjelma, voit päivittää Apple School Manageriin

Apple School Manager on palvelu, jonka avulla voi ostaa sisältöä, määrittää laitteiden automaattisen rekisteröinnin mobiililaitteiden hallintaratkaisuun (MDM) sekä luoda tilejä oppilaille ja henkilökunnalle. Apple School Manageria voi käyttää verkon kautta, ja se on kehitetty teknologiavastaavia, IT-ylläpitäjiä, henkilökuntaa sekä ohjaajia varten.

Voit päivittää Apple School Manageriin1 kirjautumalla osoitteessa deploy.apple.com tai school.apple.com Applen käyttöönotto-ohjelmien edustajatilin tunnistetiedoilla ja toimimalla sitten ohjeiden mukaan.

Apple Business Manageriin päivittäminen

Jos yritysorganisaatiollasi on tällä hetkellä käytössä laiterekisteröintiohjelma, voit päivittää Apple Business Manageriin. Jos organisaatiosi käyttää vain määrälisenssiohjelmaa (VPP),2 voit rekisteröityä Apple Business Manageriin ja kutsua sitten VPP-ohjelman ostaneet uudelle Apple Business Manager -tilillesi.

Apple Business Managerin avulla voit ostaa sisältöä ja määrittää laitteiden automaattisen rekisteröinnin mobiililaitteiden hallintaratkaisuun (MDM). Apple Business Manageria voi käyttää verkon kautta, ja se on kehitetty teknologiavastaavia ja IT-ylläpitäjiä varten.

Voit päivittää Apple Business Manageriin1 kirjautumalla osoitteessa deploy.apple.com tai business.apple.com Applen käyttöönotto-ohjelmien edustajatilin tunnistetiedoilla ja toimimalla sitten ohjeiden mukaan.

Lisätietoja

1. Jos haluat päivittää Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin, tarvitset Macin, jossa on Safari-versio 8 tai uudempi, tai Windows-tietokoneen, jossa on Microsoft Edge -versio 25.10 tai uudempi.

2. Vanhat deploy.apple.com-käyttäjät eivät voi enää 1.12.2019 jälkeen luoda VPP-tilejä, mutta aiemmin luodut tilit voi vielä kutsua Apple Business Manager -organisaatioihin.