Käyttöaputuen pyytäminen Applelta

Tämä sivu sisältää tietoja siitä, miten voit pyytää Applelta käyttöaputukea ja miten voit antaa palautetta.

Apple-tukeen voi olla yhteydessä puhelimitse tai keskustelutoiminnolla. Voit pyytää meitä soittamaan sinulle takaisin heti tai haluamanasi ajankohtana. Vastaa vain muutamaan kysymykseen, niin valitsemme sinulle parhaat vaihtoehdot. Ota yhteyttä Apple-tukeen ja varaa sinulle sopiva yhteydenottoaika.

Käyttöaputuen pyytäminen puhelimitse

Jos haluat ottaa yhteyttä Applen käyttöaputukeen puhelimitse englanniksi, valitse jokin seuraavista numeroista:

• Yhdysvallat: 1-877-204-3930
  • Iso-Britannia.: 0800 107 6285
  • Australia: (61) 1-300-365-083

Jos haluat ottaa yhteyttä Applen käyttöaputukeen puhelimitse Manner-Kiinasta, valitse seuraava numero:

• 400-619-8141 (vain mandariinikiina)

Korjausajan varaaminen

Jos haluat tehdä Genius Bar -ajanvarauksen Apple Storeen, etsiä valtuutetun huoltoliikkeen tai lähettää laitteesi Applen korjauskeskukseen, ota yhteyttä Apple-tukeen ja vastaa muutamaan kysymykseen. Joillekin tuotteille ei ole saatavilla palveluita kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Kaikista maista tai kaikilta alueilta ei ehkä voi lähettää laitteita Applen korjauskeskukseen.

Palautteen antaminen

Jos haluat antaa palautetta jonkin Apple-tuotteen käyttöapuominaisuudesta, lähetä sähköpostia käyttöaputiimille osoitteeseen accessibility@apple.com.

Jos haluat antaa palautetta jostakin tietystä Apple-tuotteesta, siirry osoitteeseen https://www.apple.com/feedback.