Jos Microsoft Exchange -yhteyshenkilön syntymäpäivä näkyy väärin iPhonessa tai iPadissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten toimia, jos Microsoft Exchange -tilisi yhteyshenkilöiden syntymäpäivät näyttävät olevan yhden päivän väärässä.

Exchange-tiliisi tallennettujen yhteyshenkilöiden syntymäpäivät saattavat näkyä iOS 12:ssa siten, että ne ovat yhden päivän väärässä. Korjaa ongelma päivittämällä laitteeseen iOS 12.2 tai uudempi ja lataamalla sitten yhteystietosi uudelleen Exchange-tililtä:

1. Päivitä iOS 12.2:een tai uudempaan.

2. Valitse Asetukset > Salasanat ja tilit, ja napauta sitten Exchange-tiliäsi.

3. Poista Yhteystiedot käytöstä ja napauta sitten Poista. Tämä poistaa laitteestasi Exchange-yhteystiedot, jotka lataat uudelleen seuraavassa vaiheessa.

4. Ota Yhteystiedot käyttöön.

Exchange-tilisi yhteystiedot ladataan automaattisesti uudelleen laitteeseesi oikeilla syntymäpäivillä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.