Jos Microsoft Exchange -yhteyshenkilön syntymäpäivä näkyy väärin iPhonessa tai iPadissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten toimia, jos Microsoft Exchange -tilisi yhteyshenkilöiden syntymäpäivät näyttävät olevan yhden päivän väärässä.

Exchange-tiliisi tallennettujen yhteyshenkilöiden syntymäpäivät saattavat näkyä iOS 12:ssa siten, että ne ovat yhden päivän väärässä. Korjaa ongelma päivittämällä laitteeseen iOS 12.2 tai uudempi ja lataamalla sitten yhteystietosi uudelleen Exchange-tililtä:

1. Päivitä iOS 12.2:een tai uudempaan.
  2. Valitse Asetukset > Salasanat ja tilit, ja napauta sitten Exchange-tiliäsi.
  3. Poista Yhteystiedot käytöstä ja napauta sitten Poista. Tämä poistaa laitteestasi Exchange-yhteystiedot, jotka lataat uudelleen seuraavassa vaiheessa.
  4. Ota Yhteystiedot käyttöön.

Exchange-tilisi yhteystiedot ladataan automaattisesti uudelleen laitteeseesi oikeilla syntymäpäivillä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.