Clips-projektin lähettäminen toiseen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit AirDropin avulla lähettää Clips-projektin toiseen laitteeseen.

AirDropin avulla voit aloittaa Clips-projektin iPhonessa ja viimeistellä sen toisessa iOS-laitteessa. Vaihtoehtoisesti voit lähettää projektin ystävälle, jotta hän voi tehdä omia muutoksia. Voit myös lähettää projektista kopion Maciin ja tallentaa sen tiedostoihin.

Huomaa, että Clips-projektin lähettäminen eroaa Clips-videon jakamisesta.

Ennen kuin aloitat

• Päivitä Clips-appi uusimpaan versioonsa App Storen avulla.
  • Varmista, että vastaanottava laite on lähellä ja Bluetoothin sekä Wi-Fin toiminta-alueella.
  • Varmista, että vastaanottavan laitteen AirDrop on asetettu vastaanottamaan sisältöä.
  • Anna projektille nimi, jonka avulla se on helpompi löytää jakamisen jälkeen: Napauta Clips-projektien selauspainiketta . Napauta projektia, napauta Lisää-painiketta  ja sitten Nimeä uudelleen. Anna projektille uusi nimi ja napauta sitten Tallenna.

Clips-projektin lähettäminen toiseen laitteeseen

1. Avaa Clips ja napauta projektien selauspainiketta .
  2. Napauta jaettavaa projektia ja sitten jakopainiketta .
  3. Napauta Vie projekti. Clips kerää kaikki projektissa käyttämäsi kuvat ja videot yhdeksi muokattavaksi tiedostoksi.
  4. Valitse kohde jakosivun yläreunan AirDrop-osiossa. Voit lähettää sisältöä johonkin toiseen iOS-laitteeseesi, ystäväsi laitteeseen tai Maciin. Clips-projekti lähetetään heti, kun napautat kohdetta.

Kun toinen iOS-laite vastaanottaa Clips-projektin, se aukeaa Clips-apissa. Kun lähetät Clips-projektin Maciin, se tallennetaan Lataukset-kansioon.

Jos lähettäminen ei onnistu tai projektia ei voi avata

Jos Clips-projektin lähettämisessä AirDropin avulla on ongelmia, kokeile seuraavia toimia:

• Varmista, että molemmissa iOS-laitteissa on käytössä Clips-apin uusin versio.
  • Jos et voi lähettää projektia, koska jokin kohde puuttuu, tarkista Kuvat-apin Äskettäin poistetut -kansio. Jos näet puuttuvan kohteen, valitse se ja napauta tai klikkaa Palauta. Clips tuo puuttuvan tiedoston automaattisesti, minkä jälkeen voit yrittää lähettää projektin uudelleen.