AirPodsien tunnistaminen

Lue, miten voit tunnistaa AirPodiesi sukupolven mallinumeron ja muiden tietojen avulla. Lue myös, miten tunnistat AirPodiesi latauskotelon mallin.

Mallinumeron selvittäminen

Voit selvittää AirPodiesi sukupolven niiden mallinumeron avulla. Näin löydät mallinumeron.

Hakeminen asetuksista

Jos AirPodisi ovat liitettynä iOS-laitteeseesi, voit selvittää AirPodiesi mallinumeron sen avulla:

1. Valitse Asetukset > Yleiset > Tietoja.
  2. Vieritä alas, kunnes näet AirPodiesi nimen (esimerkiksi Johnin AirPodit).
  3. Napauta nimeä, niin näet mallinumeron.

Hakeminen AirPodeista

Jos et voi hakea mallinumeroa Asetukset-kohdasta, löydät sen kummasta tahansa AirPodista. Mallinumero on kunkin AirPodin taiteosaan painetun tekstin ensimmäisellä rivillä.

AirPodien tunnistaminen mallinumeron avulla

Nyt kun mallinumero on tiedossasi, voit selvittää, mitkä AirPodit sinulla on:

AirPods Pro

Mallinumero: A2084, A2083
Julkaisuvuosi: 2019

AirPodsit (2. sukupolvi)

Mallinumero: A2032, A2031
Julkaisuvuosi: 2019

AirPodsit (1. sukupolvi)

Mallinumero: A1523, A1722
Julkaisuvuosi: 2017

Latauskotelon tunnistaminen

Selvitä tilavalon sijainnin ja muiden tietojen avulla, mikä AirPodien latauskotelo sinulla on.

AirPods Pro -kuulokkeiden langaton latauskotelo

Mallinumero: A2190
Julkaisuvuosi: 2019
Yhteensopiva AirPods Pro -kuulokkeiden kanssa

AirPods Pro -kuulokkeiden langaton latauskotelo toimii Qi-hyväksyttyjen latureiden kanssa. Kotelon pohjassa on Lightning-liitin langallista latausta varten. Tilavalo on kotelon etupuolella ja sarjanumero kannen alapuolella.

Langaton latauskotelo

Mallinumero: A1938
Julkaisuvuosi: 2019
Yhteensopiva AirPodsien (2. sukupolvi) ja AirPodsien (1. sukupolvi) kanssa

Langaton latauskotelo on Qi-yhteensopiva. Kotelon pohjassa on Lightning-liitin langallista latausta varten. Tilavalo on kotelon etupuolella ja sarjanumero kannen alapuolella.

Lightning-latauskotelo

Mallinumero: A1602
Julkaisuvuosi: 2017
Yhteensopiva AirPodsien (2. sukupolvi) ja AirPodsien (1. sukupolvi) kanssa

Kotelon pohjassa on Lightning-liitin langallista latausta varten. Tilavalo on kotelon sisäpuolella ja sarjanumero kannen alapuolella.