AirPodsien tunnistaminen

Lue, miten voit tunnistaa AirPodsiesi sukupolven mallinumeron ja muiden tietojen avulla. Lue myös, miten tunnistat AirPodsiesi latauskotelon mallin.

Mallinumeron selvittäminen

Voit selvittää AirPodsiesi sukupolven niiden mallinumeron avulla. Näin löydät mallinumeron.

Hakeminen asetuksista

Jos AirPodsisi ovat liitettynä iOS-laitteeseesi, voit selvittää AirPodsiesi mallinumeron sen avulla:

1. Valitse Asetukset > Yleiset > Tietoja.
  2. Vieritä alas, kunnes näet AirPodsiesi nimen (esimerkiksi Johnin AirPodsit).
  3. Napauta nimeä, niin näet mallinumeron.

Hakeminen AirPodseista

Jos et voi hakea mallinumeroa Asetukset-kohdasta, löydät sen kummasta tahansa AirPodista. Mallinumero on kunkin AirPodin taiteosaan painetun tekstin ensimmäisellä rivillä.

AirPodsien tunnistaminen mallinumeron avulla

Nyt kun mallinumero on tiedossasi, voit selvittää, mitkä AirPodsit sinulla on:

AirPodsit (2. sukupolvi)

Mallinumero: A2032, A2031
Julkaisuvuosi: 2019

AirPodsit (1. sukupolvi)

Mallinumero: A1523, A1722
Julkaisuvuosi: 2017

Latauskotelon tunnistaminen

Selvitä tilavalon sijainnin ja muiden tietojen avulla, mikä AirPodsien latauskotelo sinulla on.

Langaton latauskotelo

Mallinumero: A1938
Julkaisuvuosi: 2019
Yhteensopiva AirPodsien (2. sukupolvi) ja AirPodsien (1. sukupolvi) kanssa

Langaton latauskotelo on Qi-yhteensopiva. Kotelon pohjassa on Lightning-liitin langallista latausta varten. Tilavalo on kotelon etupuolella ja sarjanumero kannen alapuolella.

Lightning-latauskotelo

Mallinumero: A1602
Julkaisuvuosi: 2017
Yhteensopiva AirPodsien (2. sukupolvi) ja AirPodsien (1. sukupolvi) kanssa

Kotelon pohjassa on Lightning-liitin langallista latausta varten. Tilavalo on kotelon sisäpuolella ja sarjanumero kannen alapuolella.