AirPodien tunnistaminen

Lue, miten voit tunnistaa AirPodiesi sukupolven mallinumeron avulla. Lue myös, miten tunnistat AirPodiesi latauskotelon mallin.

Mallinumeron selvittäminen

Voit selvittää AirPodiesi sukupolven niiden mallinumeron avulla.

Hakeminen asetuksista

1. Valitse Asetukset > Bluetooth. Vaihtoehtoisesti voit myös valita Asetukset > [omat AirPodisi].*
  2. Etsi AirPodit luettelosta (esimerkiksi Jaakon AirPodit).
  3. Napauta AirPodien vieressä olevaa Lisätietoja-painiketta , niin näet niiden mallinumeron.

Bluetooth-asetukset

* Jos laitteessasi ei ole iOS 14:ää tai iPadOS 14:ää tai uudempaa ja AirPodit on yhdistetty laitteeseesi, löydät mallinumeron valitsemalla Asetukset > Yleiset > Tietoja. Selaa alaspäin, kunnes näet AirPodiesi nimen ja napauta sitten sitä.

Hakeminen AirPodeista

AirPodien sarjanumero

AirPodit (3. sukupolvi)

AirPods Pro

Sarjanumero vasemman tyynyn alla

Jos et voi hakea mallinumeroa Asetukset-kohdasta, löydät sen AirPodeista. Mallinumero on kunkin AirPodin pohjaan painetun tekstin ensimmäisellä rivillä tai AirPods Maxien vasemman tyynyn alla.

AirPodien tunnistaminen mallinumeron avulla

Nyt kun mallinumero on tiedossasi, voit selvittää, mitkä AirPodit sinulla on:

AirPods Pro (2. sukupolvi)

Mallinumero: A2931, A2699, A2698
Julkaisuvuosi: 2022

AirPodit (3. sukupolvi)

Mallinumero: A2565, A2564
Julkaisuvuosi: 2021

AirPods Max

Mallinumero: A2096
Julkaisuvuosi: 2020

AirPods Pro

Mallinumero: A2084, A2083
Julkaisuvuosi: 2019

AirPodit (2. sukupolvi)

Mallinumero: A2032, A2031
Julkaisuvuosi: 2019

AirPodit (1. sukupolvi)

Mallinumero: A1523, A1722
Julkaisuvuosi: 2017

Latauskotelon tunnistaminen

Selvitä tilavalon sijainnin ja muiden tietojen avulla, mikä AirPodien latauskotelo sinulla on.

AirPods Pro -kuulokkeiden (2. sukupolvi) MagSafe-latauskotelo

AirPods Pro -kuulokkeiden (2. sukupolvi) MagSafe-latauskotelo

Mallinumero: A2700
Julkaisuvuosi: 2022

AirPods Pro -kuulokkeiden (2. sukupolvi) MagSafe-latauskotelo on yhteensopiva Qi-sertifioitujen langattomien latureiden kanssa, ja se voidaan kiinnittää magneettisesti MagSafe-yhteensopiviin latureihin. Kotelon pohjassa on Lightning-liitin langallista latausta varten. Kotelon pohjassa on myös ulkoinen kaiutin, joka kertoo latauksen ja akun tilan ja kotelon sivussa on kiinnityssilmukka nauhaa tai hihnaa varten. Tilavalo on kotelon etupuolella ja sarjanumero kannen alapuolella.

AirPodien (3. sukupolvi) Lightning-latauskotelo

AirPodien (3. sukupolvi) Lightning-latauskotelo

Mallinumero: A2897
Julkaisuvuosi: 2022

Kotelon pohjassa on Lightning-liitin langallista latausta varten. Tilavalo on kotelon etupuolella ja sarjanumero kannen alapuolella.

AirPodien (3. sukupolvi) MagSafe-latauskotelo

AirPodien (3. sukupolvi) MagSafe-latauskotelo

Mallinumero: A2566
Julkaisuvuosi: 2021

AirPodien (3. sukupolvi) MagSafe-latauskotelo on yhteensopiva Qi-sertifioitujen langattomien latureiden kanssa, ja se voidaan kiinnittää magneettisesti MagSafe-yhteensopiviin latureihin. Kotelon pohjassa on Lightning-liitin langallista latausta varten. Tilavalo on kotelon etupuolella ja sarjanumero kannen alapuolella.

AirPods Pro -kuulokkeiden latauskotelo

AirPods Pro -kuulokkeiden MagSafe-latauskotelo

Mallinumero: A2190
Julkaisuvuosi: 2021

AirPods Pro -kuulokkeiden MagSafe-latauskotelo on yhteensopiva Qi-sertifioitujen langattomien latureiden kanssa, ja se voidaan kiinnittää magneettisesti MagSafe-yhteensopiviin latureihin. Kotelon pohjassa on Lightning-liitin langallista latausta varten. Tilavalo on kotelon etupuolella ja sarjanumero kannen alapuolella. Sarjanumeron neljä viimeistä merkkiä ovat joko 1059 tai 1NRC.

AirPods Pro -kuulokkeiden latauskotelo

AirPods Pro -kuulokkeiden latauskotelo

Mallinumero: A2190
Julkaisuvuosi: 2019
Yhteensopiva AirPods Pro -kuulokkeiden kanssa

AirPods Pro -kuulokkeiden langaton latauskotelo toimii Qi-hyväksyttyjen latureiden kanssa. Kotelon pohjassa on Lightning-liitin langallista latausta varten. Tilavalo on kotelon etupuolella ja sarjanumero kannen alapuolella. Sarjanumeron neljä viimeistä merkkiä ovat joko 0C6L tai LKKT.

Langaton latauskotelo

Langaton latauskotelo

Mallinumero: A1938
Julkaisuvuosi: 2019
Yhteensopiva AirPodien (2. sukupolvi) ja AirPodien (1. sukupolvi) kanssa

Langaton latauskotelo on Qi-yhteensopiva. Kotelon pohjassa on Lightning-liitin langallista latausta varten. Tilavalo on kotelon etupuolella ja sarjanumero kannen alapuolella.

Lightning-latauskotelo

Lightning-latauskotelo

Mallinumero: A1602
Julkaisuvuosi: 2017
Yhteensopiva AirPodien (2. sukupolvi) ja AirPodien (1. sukupolvi) kanssa

Kotelon pohjassa on Lightning-liitin langallista latausta varten. Tilavalo on kotelon sisäpuolella ja sarjanumero kannen alapuolella.

Etsitkö sarjanumeroa?

AirPodien sarjanumero löytyy samasta paikasta kuin mallinumero. Toimi tämän artikkelin alussa annettujen ohjeiden mukaisesti. Tarvittaessa voit tutustua muihin tapoihin etsiä sarjanumero.