Powerbeats Pro -nappikuulokkeiden käyttäminen huollon jälkeen

Lue, miten voit käyttää Powerbeats Pro -nappikuulokkeita huollon jälkeen.

Ota huollettu tai vaihdettu Powerbeats Pro käyttöön

1. Aseta molemmat Powerbeats Pro -nappikuulokkeet niiden latauskoteloon. Pidä kansi auki.

2. Tarkista kotelon etureunan LED-tilavalo. Sen pitäisi vilkkua punaisena.

3. Pidä kotelon sisällä olevaa järjestelmäpainiketta painettuna 5 sekuntia. Tilavalon pitäisi vilkkua valkoisena. Jos se vilkkuu edelleen punaisena, kytke kotelo virtalähteeseen, sulje kansi ja odota 20 minuuttia.

4. Muodosta Powerbeats Pro -nappikuulokkeistasi ja laitteestasi laitepari.

Laiteparin muodostaminen iPhonen kanssa

1. Kun nappikuulokkeet ovat edelleen kotelossa ja kansi on auki, pidä Powerbeats Pro -nappikuulokkeita lukitsemattoman iPhonesi vieressä. iPhonen näyttöön tulee määritysanimaatio.

2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Laiteparin muodostaminen muun laitteen kanssa

1. Varmista, että Bluetooth on käytössä laitteessasi.

2. Kun nappikuulokkeet ovat edelleen kotelossa ja kansi on auki, pidä Powerbeats Pro -nappikuulokkeiden järjestelmäpainiketta painettuna, kunnes LED-valo vilkkuu.

3. Avaa laitteesi Bluetooth-valikko. Valitse esimerkiksi Macissa Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset, ja klikkaa sitten Bluetooth.

4. Napauta tai klikkaa Powerbeats Pro -nappikuulokkeitasi löydettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta.

© 2021 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple ja Apple-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. AppleCare on Apple Inc:n palvelumerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. Beats, Beats by Dr. Dre ja pyöreä b-logo ovat Applen tytäryhtiön Beatsin tavaramerkkejä/palvelumerkkejä.