iPhonen, iPadin tai iPod touchin käyttöönoton viimeisteleminen

Kun siirrät sisältöä uuteen iOS-laitteeseen, sinun pitää ehkä suorittaa muutama vaihe prosessin viimeistelemiseksi.

Mailin, Yhteystietojen ja Kalenterin asetusten tarkistaminen

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Mail: Avaa Mail-appi ja odota, että sähköpostisi latautuu laitteeseen. Anna sähköpostin salasana uudelleen pyydettäessä. Jos sinun on määritettävä sähköpostisi, lue, miten se tehdään.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Yhteystiedot: Avaa Yhteystiedot-appi ja varmista, että yhteystietosi on siirretty. Jos yhteystietoja puuttuu, lue, miten voit määrittää yhteystiedot ja hallita niitä.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Kalenteri: Avaa Kalenteri-appi ja varmista, että kalenteritapahtumasi on siirretty. Voit myös pitää kalenterisi ajan tasalla iCloudin avulla.

Appien ilmoitusten ottaminen käyttöön

Sinun on ehkä avattava jotkin apit, jotta voit ottaa niiden ilmoitukset käyttöön. Avaa kaikki apit erikseen ja napauta pyydettäessä Salli ilmoitukset. Sinun on ehkä otettava joidenkin appien ilmoitukset käyttöön siirtymällä kohtaan Asetukset > Ilmoitukset. Lue lisätietoja ilmoituksista.

Sisällön lataaminen ja appien sisäisten ostojen palauttaminen

Sinun on mahdollisesti ladattava sisältö uudelleen (kuten edellisen laitteesi musiikkisisältö, elokuvat, TV-ohjelmat ja podcastit). Toimi seuraavasti:

Bluetooth-lisälaitteiden muodostaminen laitepariksi

Kun olet ottanut uuden iOS-laitteen käyttöön, sinun on muodostettava siitä ja Bluetooth-lisälaitteista (kuten kuulokkeet ja kaiuttimet) laiteparit ja yhdistettävä laite autostereoihisi. iOS-laite:

1. Valitse Asetukset > Bluetooth ja varmista, että Bluetooth on käytössä.

2. Laita lisälaite tilaan, jossa se on löydettävissä, ja odota, kunnes se ilmestyy iOS-laitteeseen.

3. Muodosta lisälaitteesta laitepari napauttamalla sen nimeä. Sinun on ehkä annettava PIN-koodi tai pääsykoodi. Lue lisätietoja Bluetooth-lisälaitteiden laiteparin muodostamisesta.

Lue, miten AirPodit yhdistetään laitepariksi.

Korttien lisääminen Apple Payhin

Voit käyttää Apple Payta heti, kun lisäät luotto-, pankki- tai prepaid-kortin Lompakkoon. Muista lisätä kortit kaikkiin laitteisiin, joilla haluat käyttää Apple Payta. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Lompakko ja Apple Pay.

2. Lisää kortti ja odota, kunnes pankkisi tarkistaa tietosi. Jos pankki tarvitsee lisätietoja kortin varmistusta varten, niitä pyydetään erikseen.

Lue, miten voit ottaa Apple Payn käyttöön ja käyttää sitä.

Hallitse tilauksiasi

Jotkin apit ja palvelut tarjoavat tilauksia sisältönsä käyttöä varten. Tällaiset tilaukset uusiutuvat automaattisesti, kunnes perut ne. Jos sinulla on tilauksia, lue, miten voit tarkastella tai muuttaa niitä tai perua ne.