iPhonen, iPadin tai iPod touchin käyttöönoton viimeisteleminen

Kun siirrät sisältöä uuteen iOS-laitteeseen, sinun pitää ehkä suorittaa muutama vaihe prosessin viimeistelemiseksi.

Mailin, Yhteystietojen ja Kalenterin asetusten tarkistaminen

Kun siirryt käyttämään uutta iOS-laitetta, sinun pitää ehkä antaa Mailin, Yhteystietojen ja Kalenterin salasanat uudelleen. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Salasanat ja tilit.
  2. Napauta kutakin tiliä.
  3. Anna salasana pyydettäessä.

Kun olet antanut salasanat, sinun pitää ehkä tarkistaa muutama muu asia:

Mail: Avaa Mail-appi ja odota, että sähköpostisi latautuu laitteeseen. Anna sähköpostin salasana uudelleen pyydettäessä. Jos sinun pitää määrittää sähköpostisi, lue, mitä tehdä.

Yhteystiedot: Avaa Yhteystiedot-appi ja varmista, että yhteystietosi on siirretty. Jos yhteystietoja puuttuu, lue, miten määrität yhteystiedot ja hallitset niitä.

Kalenteri: Avaa Kalenteri-appi ja varmista, että kalenteritapahtumasi on siirretty. Voit myös pitää kalenterisi ajan tasalla iCloudin avulla.

Appien ilmoitusten ottaminen käyttöön

Sinun pitää ehkä avata jotkin apit, jotta voit ottaa niiden ilmoitukset käyttöön. Avaa kukin appi ja napauta pyydettäessä Salli ilmoitukset. Sinun pitää ehkä ottaa joidenkin appien ilmoitukset käyttöön siirtymällä kohtaan Asetukset > Ilmoitukset. Lue lisätietoja ilmoituksista.

Sisällön lataaminen ja appien sisäisten ostojen palauttaminen

Sinun pitää ehkä ladata sisältö uudelleen (kuten edellisen laitteesi musiikkisisältö, elokuvat, TV-ohjelmat ja podcastit). Toimi seuraavasti:

Bluetooth-lisälaitteiden muodostaminen laitepariksi

Kun olet ottanut uuden iOS-laitteen käyttöön, sinun pitää muodostaa siitä ja Bluetooth-lisälaitteista (kuten kuulokkeet ja kaiuttimet) laiteparit, ja yhdistää laite autostereoihisi. iOS-laite:

1. Valitse Asetukset > Bluetooth ja varmista, että Bluetooth on käytössä.
  2. Laita lisälaite löydettävissä-tilaan ja odota, kunnes se ilmestyy iOS-laitteeseen.
  3. Muodosta lisälaitteesta laitepari napauttamalla sen nimeä. Sinun pitää ehkä antaa PIN-koodi tai pääsykoodi. Lue lisätietoja Bluetooth-lisälaitteiden muodostamisesta laitepariksi.

Lue, miten AirPodsit muodostetaan laitepariksi.

Korttien lisääminen Apple Payhin

Voit käyttää Apple Payta heti, kun lisäät luotto-, pankki- tai prepaid-kortin Walletiin. Muista lisätä kortit kaikkiin laitteisiin, joilla haluat käyttää Apple Payta. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Wallet ja Apple Pay.
  2. Lisää kortti ja odota, kunnes pankkisi tarkistaa tietosi. Jos pankki tarvitsee lisätietoja kortin varmistusta varten, he pyytävät niitä.

Lue, miten voit ottaa Apple Payn käyttöön ja käyttää sitä.

Tilausten hallitseminen

Jotkin apit ja palvelut tarjoavat tilauksia sisältönsä käyttöä varten. Tällaiset tilaukset uusiutuvat automaattisesti, kunnes perut ne. Jos sinulla on tilauksia, lue, miten voit tarkastella tai muuttaa niitä tai perua ne.