Jos käytät Apple ID:si salasanaa kirjautuaksesi Maciin

Jos kirjaudut Maciin käyttämällä Apple ID:täsi ja iCloudia, sinun on luotava Macia varten uusi, erillinen salasana, ennen kuin voit ottaa kaksiosaisen todennuksen käyttöön.

Jos kirjaudut Maciin käyttämällä Apple ID:täsi ja iCloudia, sinun on luotava Macia varten uusi, erillinen salasana, ennen kuin voit ottaa kaksiosaisen todennuksen käyttöön. Voit ottaa kaksiosaisen todennuksen käyttöön Macin kirjautumissalasanan vaihtamisen jälkeen.

Voit vaihtaa Macin kirjautumissalasanan toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan. Jos olet epävarma, näin voit selvittää myös sen, kirjaudutko Maciin Apple ID:lläsi:

1. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Käyttäjät ja ryhmät.
  2. Klikkaa lukkokuvake ja anna ylläpitäjän nimi ja salasana.
  3. Valitse käyttäjätilisi vasemmalla olevasta luettelosta.
  4. Klikkaa Vaihda salasana.
    • Jos näet viestin, jossa sinua pyydetään vaihtamaan iCloud-salasanasi tai lopettamaan iCloud-salasanasi käyttö, klikkaa Käytä erillistä salasanaa. Luo uusi salasana näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.
    • Jos et näe viestiä, jossa sinua pyydetään vaihtamaan iCloud-salasanasi, et käytä Apple ID:si salasanaa sisäänkirjautumiseen. Sinun ei tarvitse vaihtaa salasanaasi.
  5. Kun olet vaihtanut salasanasi, ota kaksiosainen todennus käyttöön

Jos et muista Apple ID:täsi, voit etsiä sen