Korjatun tai vaihdetun iPadin ottaminen käyttöön

Lue, miten voit käyttää korjattua tai vaihdettua iPadiasi.

1. Jos iPadin käyttöön tarvitaan SIM-kortti, aseta se iPadiin.
  2. Palauta iPad iCloud- tai iTunes-varmuuskopiosta.
  3. Etsi iPhoneni -toiminnon pitäisi olla iPadissa päällä oletusarvoisesti, mutta voit tarkistaa asian.

©2019 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple, Apple-logo, iPad ja iTunes ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä. AppleCare ja iCloud ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä palvelumerkkejä. Muut tässä asiakirjassa mainitut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla vastaavien yritysten tavaramerkkejä.