Matkoista maksaminen Apple Paylla, jos pikamatkatilaa ei tueta tai jos sitä ei ole otettu käyttöön

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit maksaa matkoja Apple Paylla, jos pikamatkakortti ei ole käytössä tai sitä ei tueta.

Apple Payn käyttämiseen julkisessa liikenteessä tarvittavat asiat

Tarvitset matkojen maksamiseen Apple Paylla seuraavat asiat, kun pikamatkatila ei ole käytössä:

Matkoista maksaminen Apple Paylla

Voit maksaa julkisen liikenteen matkoja Apple Paylla iPhonessa tai Apple Watchissa. Kun pikamatkakortti ei ole käytössä, sinun on vahvistettava jokaisen matkan ostaminen Face ID:llä, Touch ID:llä tai pääsykoodillasi.

Lue, miten voit maksaa matkasi, jos käytät pikamatkakorttia Apple Paylla.

iPhone, jossa on Face ID

1. Paina sivupainiketta kahdesti lähimaksupäätteen luona, kun iPhonen näyttö on lukittuna.*
  2. Vahvista Face ID:llä tai pääsykoodillasi.
  3. Pidä iPhonen yläosaa lähimaksupäätteen lähellä.

Kun maksu on suoritettu, näytössä näkyy teksti Valmis ja valintamerkki.

iPhone, jossa on Touch ID

1. Paina Koti-painiketta kahdesti lähimaksupäätteen luona, kun iPhonen näyttö on lukittuna.*
  2. Vahvista Touch ID:llä tai pääsykoodillasi.
  3. Pidä iPhonen yläosaa lähimaksupäätteen lähellä.

Kun maksu on suoritettu, näytössä näkyy teksti Valmis ja valintamerkki.

Apple Watch

1. Paina sivupainiketta kahdesti lähimaksupäätteen luona.
  2. Pidä Apple Watchin näyttöä parin senttimetrin säteellä lähimaksupäätteestä.
  3. Odota, kunnes tunnet kevyen napautuksen.

Katso esittely ja tutustu toimintoon.

*iPhonen ei tarvitse olla verkkoyhteydessä.