Kuvien tuominen toisesta kirjastosta Macin Kuvat-apissa

Jos järjestät kuvakokoelmat yksittäisiin kirjastoihin, voit tuoda kuvia kirjastosta toiseen.

macOS Montereyssa voit tuoda kuvia ja videoita toisesta Kuvat-kirjastosta, kunhan iCloud-kuvia ei ole otettu käyttöön kirjastossa, josta haluat tuoda kuvia. Kun tuot kuvia toisesta kirjastosta, muokkaukset säilyvät kuvissa ja videoissa, ja suurin osa metatiedoista säilyy.*

Kuvien tuominen toisesta kirjastosta

1. Jos kirjasto, johon haluat tuoda, ei ole jo auki, sulje Kuvat-appi, pidä optionäppäintä painettuna, kun avaat Kuvat-apin, valitse kirjasto, johon haluat tuoda kuvat, ja klikkaa sitten Valitse kirjasto.
  2. Valitse Tiedosto > Tuo.
  3. Valitse Tuo-ikkunassa Kuvat-kirjasto, joka sisältää tuotavat kuvat ja videot, ja klikkaa sitten Tarkista tuontia varten.
    Kuvat-tuonti-ikkuna, jossa on valittu toinen kuvakirjasto
  4. Tee jokin seuraavista toimenpiteistä:
    • Jos haluat tuoda koko kirjaston, klikkaa Tuo kaikki uudet kohteet.
    • Jos haluat tuoda valitut kuvat, valitse ne ja klikkaa sitten Tuo valitut.
      Kuvien tuominen toisesta kirjastosta

Jos haluat säästää Macissa tilaa edellisen kirjaston tuonnin jälkeen, voit poistaa edellisen kirjaston.

Tilan säästäminen aiemman kirjaston poistamisella

Kun olet varmistanut kuviesi tuonnin, voit säästää tilaa poistamalla kirjaston, jota et enää tarvitse. Etsi poistettava Kuvat-kirjasto, siirrä se roskakoriin ja valitse sitten Finder> Tyhjennä roskakori, jos haluat poistaa tiedostot pysyvästi.

* Avainsanoja ei tuoda.